FLUIDFORCE 2000 20L

Varenr.:  

180VAWO2000-20

Fluidforce 2000 olie på 20 liter
Olie til påfyldning af skruekompressorer og stempelkompressorer.

 • 180VAWO2000-20
 • ERST. 180FF-RED-2000-20
 • FLUIDFORCE 2000 20L
 • VAWO2000-20GT
9.220,00 kr. InStock
11.525,00 kr. Inkl. moms

Log ind for at se priser

Log ind eller opret en konto. Så kan du se priser, tidligere bestillinger og lettere bestille fremover.

Varebeskrivelse

ERST. 180FF-RED-2000-20

Selv de mest pålidelige kompressorer i verden kræver jævnlig smøring for at opretholde ydeevnen helt i top. Hydrovane har i mange år udviklet smøremidler af høj kvalitet, som er specifikt formuleret til at sikre optimal kompressorydelse.

Fluidforce 2000 olie på 20 liter fra Hydrovane er en højkvalitets smøreolie, der er designet til at opretholde den optimale ydeevne af Hydrovane kompressorer. Olien er specielt formuleret til at modstå de høje temperaturer og tryk, der genereres af Hydrovane kompressorer, og til at beskytte mod korrosion og slid.

Olien er fremstillet af en unik blanding, som består af syntetiske baseolier og avancerede additiver i høj kvalitet og er med til at sikrer din kompressors drift mod slid og nedbrydning. Derfor er det også en god tommelfingerregel at skifte olien ud regelmæssigt, så du sikrer optimal drift.

Fluidforce olien fra Hydrovane er designet til at modstå skumning, hvilket sikrer en stabil smøring og reducerer risikoen for overophedning. Dertil kan den bruges i områder med både høje og lave temperaturer og er kompatibel med de fleste tætningsmaterialer. Olien er let at påføre og kan nemt skiftes ud med gammel olie. Den leveres i en 20 liters beholder, der gør det nemt at transpotere og opbevare.
 
 
Fluid Force-mærket tilbyder smøremidler, der holder performance af din kompressor i top, og kan bruges på en bred vifte af kompressor-typer.
 
Alt i alt er Fluidforce 2000 olie på 20 liter fra Hydrovane en højkvalitets smøreolie, som er specielt designet til at opretholde den optimale ydeevne af Hydrovane kompressorer. Olien sikrer en overlegen beskyttelse mod slid, nedbrydning og korrosion, og er meget let at påføre.

Specifikationer

Type Kompressor
Mængde i ml. 20000
Weight 19

Brandbeskrivelse

 • Vil du have Premium og innovation i topklasse, så vælger du brandet CompAir.

  CompAir er en verdensomspændende anerkendt producent af kompressorer og trykluftløsninger, der sætter standarden for innovation, ydeevne og pålidelighed. Med mere end 200 års erfaring i branchen tilbyder CompAir et omfattende udvalg af produkter og løsninger, der er designet til at opfylde de højeste krav til effektivitet, pålidelighed og kvalitet.

  Med mærket CompAir tilbyder vi et bredt udvalg af kompressorer og trykluftløsninger, der kan opfylde en bred vifte af industrielle behov. Alt fra oliesmurte- og oliefrie kompressorer, skruekompressorer, stempelkompressorer til kompressorolier og tilkobling af CompAirs smart flow management system for maksimal ydelse af driften.

  Men det er ikke kun CompAirs produkter, der gør dem til en førende producent i branchen. Som en innovativ og miljøbevidst virksomhed er CompAir engageret i at levere bæredygtige og energieffektive løsninger, der hjælper kunderne med at reducere deres omkostninger og CO2-aftryk.
   

  Hvorfor vælge CompAir oliesmurte- eller oliefrie kompressorer?

  Virksomheden har været på forkant med luftkompressor teknologi i mange årtier. CompAirs gennembrudsteknologier, såsom Ultima, hjælper dig med at nå FN’s bæredygtighedsmål med energieffektive og oliefrie kompressorer, der giver lavere miljøpåvirkning.


   
  Hvis du skal bruge en oliesmurt- eller oliefri kompressor, vil vi anbefale CompAir af følgende grunde:

  • Innovativt design, der sikrer dig lavere energiforbrug.
  • Særlige produktlinjer, udviklet til LifeScience til, når den mindste smule olie er uacceptabel.
  • Minimal vedligeholdelse. (Eksempelvis har den gearløse centrifugalkompressor, Quantima ingen olie, ingen mekanisk kontakt eller slitage).
  • Maksimal levetid
  • Minimalt energibrug

  Ved at vælge CompAir får du altså en kompressor, som sikrer dig maksimal performance samtidigt med lavt energiforbrug og minimal vedligeholdelse.

 • https://www.compair.com/en-dk/