OF301-4B Oliefri stempelkompressor 0,24KW m/reg. EU

Varenr.:  

270OF301-4B

Oliefri kompressor fra JUN-AIR
Model OF302-4B

Funktioner

 • 100 % driftscyklus
 • Kompakt og nem at bruge
 • Nem vedligeholdelse
 • Lang levetid
 • 270OF301-4B
 • UDGÅET - BRUG 27087R-4B
 • KOMPRESSOR
 • 1601110
15.700,00 kr. OutOfStock
19.625,00 kr. Inkl. moms

Log ind for at se priser

Log ind eller opret en konto. Så kan du se priser, tidligere bestillinger og lettere bestille fremover.

Varebeskrivelse

OF301-4B er designet til at leverer en maksimal luftstrøm på op til 60 liter pr. minut.

OF-serien oliefri rocking piston kompressor, der er ideelt til laboratorie-, medicinske, dental-, gasgenerering, drikkevaredispensering og andre applikationer, hvor støj og lang levetid er nøglekrav. Støjniveauet er ca. 65 dB(A). Det reducerede støj- og vibrationsniveau gør det muligt at placere kompressoren direkte på brugsstedet.

OF301-4B kompressoren er udstyret med flere funktioner, der sikrer optimal brugervenlighed og sikker drift. Den har en indbygget trykregulator, der gør det nemt at justere og kontrollere det ønskede trykniveau. Desuden er den forsynet med en trykaflastningsventil og termisk overbelastningsbeskyttelse, der sikrer sikker og pålidelig drift samt beskyttelse mod overophedning.

Oliefri kompressorer bruger forskellige teknologier, der undgår behovet for olie. I oliesmurte kompressorer bruges olie i kompressionskammeret til at afkøle og forsegle luften. I en oliefri kompressor, uanset hvilken type teknologi der anvendes, vil der aldrig blive brugt olie i kompressionskammeret. Dette eliminerer risikoen for forurening og sikrer 100% luftrenhed. Når man taler om oliefri trykluft er den højeste standard den såkaldte "klasse 0"-trykluft. Denne lever op til den højeste ISO standard, og er din garanti for en sikker produktion.

Bortset fra en fuldstændig risikofri drift er nogle af de vigtigste fordele ved at vælge en oliefri kompressor

 • Lave ejeromkostninger: Spar på omkostningerne ved olieudskiftning samt udstyr, der bruges til at rense og adskille olie fra luft såsom olieseparatorer, filtreringsudstyr og kondensatbehandling.
 • Miljøvenligt: Oliefri kompressorer overholder mere internationale miljøregler end smurte systemer, hvilket giver et miljøbevidst valg af kompressor.
 • Lav vedligeholdelse: Ingen olie og mindre bevægelige dele betyder mindre vedligeholdelse og færre områder for problemer.
 • Stille af design: På grund af den begrænsede mængde bevægelige dele producerer de mindre støjforurening og mindre vibrationer.

Produktblade

  Navn Download Filtype
OF301-4B.pdf 273 KB
.pdf

Brug for hjælp?

Specifikationer

Spænding 230 V
Frekvens 50 Hz
Luftmængde 20 l/min
Lydniveau 65 dB
Beholderstr. 4 l
Weight 18,5

Brandbeskrivelse

 • Det er ikke tilfældigt at mange vælger en kompressor fra det tidligere danskejede mærke, JUN-AIR. Kompressorer fremstillet af JUN-AIR er synonymt med høj kvalitet, lavt støjniveau, driftssikkerhed, og lang levetid. Deres størrelse gør, at de passer perfekt under et bord og så kan de installeres direkte eller tæt ved forbrugsstedet. Det er heller ikke unormalt at vi i vores serviceafdeling ser en kompressor, der har kørt i mere end 20 år - ja, faktisk nogle gange helt op til 30 år. Der er derfor gode penge at spare, når din næste kompressor er en JUN-AIR kompressor.

  Vedligeholdelsen er minimal, og det unikke kølesystem samt de slidstærke stempelringe sikrer selv under ekstreme forhold 100% kontinuerlig drift og en levetid pa° mindst 8.000 drift timer.
  Med en JUN-AIR kompressor får du et af de mest støjsvage kompressorer på markedet. Med et lydniveau på helt ned til 35 (dB) er det din garanti for et sundt arbejdsmiljø uden støjgener – det er mindre end et støjsvagt køleskab.

  Produkterne har udover det lave støjniveau også en række miljømæssige fordele. Vores små kompressorer fra JUN-AIR er i dag nogle af de mest energivenlige kompressorer med høj virkningsgrad. Deres lave energiforbrug fører til en reduceret CO2 udledning og bidrager dermed til en reduktion af drivhuseffekten. 

  En JUN-AIR kompressor er en god investering for din virksomhed på flere områder - både økonomisk, sikkerhedsmæssigt og helbredsmæssigt. Den er økonomisk, fordi den sparer dig penge på grund af dens lange levetid og lave energiforbrug. Når det gælder luftkvaliteten, er det i mange brancher afgørende at have en kompressor, der sikrer, at luften ikke forurenes af oliepartikler. Med en vandbaseret kompressor fra JUN-AIR sikrer du din virksomhed mod forurenet luft, og du sørger derfor for et sundt og sikkert miljø for dine medarbejdere, klienter og patienter.

  Er du i tvivl om hvilken kompressor der er bedst til lige nøjagtigt dit behov, forbrug og ønsker? Så kan vores eksperter hjælpe dig med gratis rådgivning.

 • https://jun-air.com