Oliefri kompressor m. beholder 8Bar 120R-40MQ3

Varenr.:  

270120R-40MQ3
80.462,00 kr. OutOfStock
100.577,50 kr. Inkl. moms

120R-40B erstatter og forbedrer den udgåede model OF1202-40B.

120R = 120R 2HK Oliefri stempelkompressor
   40 = 40L beholder
    M = Jun-Air Cabinet System (kompressoren er dækket med et kabinet)
    Q = Indbygget lufttørrer

  • 270120R-40MQ3
  • OLIEFRI KOMPR.M/BEHOLDER 8BAR
  • 1206061

Varebeskrivelse

Vores 120R-40M oliefrie kompressor kommer i kabinet og er udstyret med højeffektive iQ-tørre, så der sikres fuldstændig stille og tør luft.

Vælger du en kompressor med kabinet, som denne. Så får du en mere lydsvag kompressor.

120R JUN-AIR serien er en oliefri kompressorserie af høj kvalitet. Serien er designet til at levere pålidelig og støjsvag trykluft og kan findes i laboratorier, tandklinikker, medicinske, miljømæssige og industrielle applikationer verden over.

Kompressorerne i 120R JUN-AIR serien er fremstillet af robuste materialer og har en holdbar konstruktion, der sikrer en lang levetid. De er udstyret med en avanceret stempelteknologi, der giver en høj effektivitet og lavt støjniveau. Dette gør dem ideelle til brug i støjfølsomme omgivelser, hvor det er vigtigt at minimere støjniveauet.

Alle vores kompressorer fra JUN-AIR er designet med brugervenlighed i tankerne. Kompressorerne er lette at installere og vedligeholde, og de har et intuitivt betjeningspanel, der gør det let at justere og overvåge kompressionen. Derudover har de en kompakt størrelse, da de ikke er særlig store. Det gør dem lette at transportere og opbevare.

Har du brug for en pålidelig trykluft kilde til dit laboratorium, dit dentalværksted eller en anden industriapplikation, så er 120R JUN-AIR serien et fremragende valg. Serien 120R består af flere forskellige modeller med forskellige kapaciteter og egenskaber og kombinerer pålidelighed, effektivitet og brugervenlighed på en enestående måde. Vælg derfor den der passer bedst til dine behov eller ring til os og få gratis rådgivning, hvis du er i tvivl.

Produktblade

  Navn Download Filtype
Oliefri kompressor m. beholder 8Bar 120R-40MQ3
120R-40MQ3.pdf 316 KB
.pdf

Specifikationer

Spænding 230 V
Frekvens 50 Hz
Luftmængde 115 l/min
Lydniveau 69 dB
Beholderstr. 40 l
Depth 0
Height 0
Weight 0

Brandbeskrivelse

Det er ikke tilfældigt at mange vælger en kompressor fra det tidligere danskejede mærke, JUN-AIR. Kompressorer fremstillet af JUN-AIR er synonymt med høj kvalitet, lavt støjniveau, driftssikkerhed, og lang levetid. Deres størrelse gør, at de passer perfekt under et bord og så kan de installeres direkte eller tæt ved forbrugsstedet. Det er heller ikke unormalt at vi i vores serviceafdeling ser en kompressor, der har kørt i mere end 20 år - ja, faktisk nogle gange helt op til 30 år. Der er derfor gode penge at spare, når din næste kompressor er en JUN-AIR kompressor.

Vedligeholdelsen er minimal, og det unikke kølesystem samt de slidstærke stempelringe sikrer selv under ekstreme forhold 100% kontinuerlig drift og en levetid pa° mindst 8.000 drift timer.
Med en JUN-AIR kompressor får du et af de mest støjsvage kompressorer på markedet. Med et lydniveau på helt ned til 35 (dB) er det din garanti for et sundt arbejdsmiljø uden støjgener – det er mindre end et støjsvagt køleskab.

Produkterne har udover det lave støjniveau også en række miljømæssige fordele. Vores små kompressorer fra JUN-AIR er i dag nogle af de mest energivenlige kompressorer med høj virkningsgrad. Deres lave energiforbrug fører til en reduceret CO2 udledning og bidrager dermed til en reduktion af drivhuseffekten. 

En JUN-AIR kompressor er en god investering for din virksomhed på flere områder - både økonomisk, sikkerhedsmæssigt og helbredsmæssigt. Den er økonomisk, fordi den sparer dig penge på grund af dens lange levetid og lave energiforbrug. Når det gælder luftkvaliteten, er det i mange brancher afgørende at have en kompressor, der sikrer, at luften ikke forurenes af oliepartikler. Med en vandbaseret kompressor fra JUN-AIR sikrer du din virksomhed mod forurenet luft, og du sørger derfor for et sundt og sikkert miljø for dine medarbejdere, klienter og patienter.

Er du i tvivl om hvilken kompressor der er bedst til lige nøjagtigt dit behov, forbrug og ønsker? Så kan vores eksperter hjælpe dig med gratis rådgivning.

https://jun-air.com