CompAir L37RS Skruekompressor 37 kW 13 bar oliesmurt

Varenr.:  

103L37RS-V4

L37RS oliesmurt skruekompressor fra CompAir i L-serien. 37 kW.

Granzow har hele L serien. Kontakt os for tilbud på øvrige.

FAD: 4,24-8,67 m3/min.

Tryk: 5-13 bar.

Effekt: 30-45 kW.

 • 103L37RS-V4
 • SKRUEKOMP.OMD.REG. 37 kW 13B A
 • A34905510

Log ind for at se priser

Log ind eller opret en konto. Så kan du se priser, tidligere bestillinger og lettere bestille fremover.

Varebeskrivelse

CompAir L37RS – Frekvensreguleret skruekompressor

Kontakt os i dag og oplev en ny standard inden for komprimeringseffektivitet eller få mere information og rådgivning. Vi har hele serien.

Når det kommer til ydeevne, pålidelighed og energieffektivitet, er CompAir's L37RS skruekompressor en sand mester. Denne topmoderne kompressor inkorporerer de seneste teknologiske fremskridt og komponenter, der er skræddersyet til at sikre lang levetid og give operatører fuldstændig tryghed i deres drift.

FAD: 4,24-8,67 m3/min.

Tryk: 5-13 bar.

Effekt: 30-45 kW.

Nøglefunktioner:

 • Overlegen ydeevne: L37RS er kendt for sin imponerende kapacitet og driftsstabilitet. Med en FAD (Free Air Delivery) på 1.41 – 6.06 m3/min (ved 10 bar) og et trykinterval fra 5 til 13 bar(g), leverer den konstant høj ydeevne til selv de mest krævende arbejdsmiljøer.
 • Pålidelighed og lavt støjniveau: Den høje output airend med langsom rotationshastighed er nøglen til at reducere energiomkostningerne betydeligt og sikrer samtidig, at L37RS fungerer pålideligt og med minimalt støjniveau.
 • Energibesparende design: L37RS er designet til at minimere energiforbruget og har en IE 3-elmotor og termostatstyret motordrevet ventilator, der sikrer effektiv og økonomisk drift. Med mulighed for IE 4 motor.
 • Brugervenlig konstruktion: Optimeret kabinet konfiguration, der gør vedligeholdelse enkel og problemfri.


En Investering i fremtiden:
De frekvensreguleret modeller sparer energi ved at tilpasse produktionen til anlæggets trykluftbehov. Samtlige modeller med fast hastighed er udstyret med en integreret køletørrer, der fuldender driftseffektiviteten (tilvalg).

Maksimal udnyttelse af ressourcer: L-seriens E-modeller er designet med ekstra stor luftende og reduceret maks omdrejning. Dette resulterer i op til 6% energibesparelser, hvilket betyder, at den største omkostningskomponent i en kompressor - energiforbruget - reduceres betydeligt.

Langsigtet besparelse:
De ekstra investeringsomkostninger for denne serie af supereffektive kompressorer betaler sig ofte tilbage på mindre end 12 måneder. Den ekstra store luftende har en forventet længere levetid, hvilket yderligere forøger besparelserne på lang sigt.

Frekvensregulering:
De frekvensreguleret modeller kan effektivt og pålideligt tilpasse sig varierende trykluftbehov, hvilket findes i de fleste trykluftsystemer. Dette reducerer de årlige driftomkostninger betydeligt, takket være brugen af frekvensreguleret teknologi.
Innovativt Design: L37RS er udformet med en række designinnovationer, herunder en stor overflade efterkøler, næste generations separatorfilter og en højtydende IE3-motor. Den termostatstyrede motordrevne ventilator sikrer effektiv drift uden ekstra hjælp, og de højeste kvalitetsforbindelser garanterer pålidelighed og nem vedligeholdelse. Dette gør L37RS til den ultimative løsning inden for skruekompressorteknologi.

Specifikationer

Spænding 400 V
Frekvens 50 Hz
Lydniveau 70 dB
Weight 952

Brandbeskrivelse

 • Vil du have Premium og innovation i topklasse, så vælger du brandet CompAir.

  CompAir er en verdensomspændende anerkendt producent af kompressorer og trykluftløsninger, der sætter standarden for innovation, ydeevne og pålidelighed. Med mere end 200 års erfaring i branchen tilbyder CompAir et omfattende udvalg af produkter og løsninger, der er designet til at opfylde de højeste krav til effektivitet, pålidelighed og kvalitet.

  Med mærket CompAir tilbyder vi et bredt udvalg af kompressorer og trykluftløsninger, der kan opfylde en bred vifte af industrielle behov. Alt fra oliesmurte- og oliefrie kompressorer, skruekompressorer, stempelkompressorer til kompressorolier og tilkobling af CompAirs smart flow management system for maksimal ydelse af driften.

  Men det er ikke kun CompAirs produkter, der gør dem til en førende producent i branchen. Som en innovativ og miljøbevidst virksomhed er CompAir engageret i at levere bæredygtige og energieffektive løsninger, der hjælper kunderne med at reducere deres omkostninger og CO2-aftryk.
   

  Hvorfor vælge CompAir oliesmurte- eller oliefrie kompressorer?

  Virksomheden har været på forkant med luftkompressor teknologi i mange årtier. CompAirs gennembrudsteknologier, såsom Ultima, hjælper dig med at nå FN’s bæredygtighedsmål med energieffektive og oliefrie kompressorer, der giver lavere miljøpåvirkning.


   
  Hvis du skal bruge en oliesmurt- eller oliefri kompressor, vil vi anbefale CompAir af følgende grunde:

  • Innovativt design, der sikrer dig lavere energiforbrug.
  • Særlige produktlinjer, udviklet til LifeScience til, når den mindste smule olie er uacceptabel.
  • Minimal vedligeholdelse. (Eksempelvis har den gearløse centrifugalkompressor, Quantima ingen olie, ingen mekanisk kontakt eller slitage).
  • Maksimal levetid
  • Minimalt energibrug

  Ved at vælge CompAir får du altså en kompressor, som sikrer dig maksimal performance samtidigt med lavt energiforbrug og minimal vedligeholdelse.

 • https://www.compair.com/en-dk/