CompAir L30RS Oliesmurt skruekompressor 30 kW 5-10 bar

Varenr.:  

103L30RS-V4

L30RS CompAir frekvensreguleret skruekompressor med 30 kW.

Granzow har hele serien. Kontakt os for tilbud på øvrige modeller.

FAD: 4,24-8,67 m3/min.

Tryk: 5-13 bar.

Effekt: 30-45 kW.

 • 103L30RS-V4
 • SKRUEKOMP.OMD.REG.30 kW5-10B A

Log ind for at se priser

Log ind eller opret en konto. Så kan du se priser, tidligere bestillinger og lettere bestille fremover.

Varebeskrivelse

Fast og variabel hastighed. Den høje effektivitet er opnået ved at skrueelement er en klasse større end normalt og kører ved lavere omdrejninger. Kompressorerne kommer også med EI 3-elmotor og en ny forbedret kompressorstyring. Dette giver et mindre energibrug pr. produceret m3 trykluft end vanlige kompressorer (i L-serien). Op til 5 % besparelse.

FAD: 4,24-8,67 m3/min.

Tryk: 5-13 bar.

Effekt: 30-45 kW.

Den avancerede L-serie fra CompAir sætter en ny standard for ydeevne, pålidelighed og energieffektivitet. Med et udvalg af modeller fra 30-45 kW, giver denne støjsvage L model dig den perfekte løsning til dine komprimeringsbehov.

 

En investering, der betaler sig
De regulerede hastighedsmodeller sparer energi ved at matche produktionen til anlæggets trykluftbehov. Alle modeller med fast hastighed fås med integreret køletørrer.

E-modellerne i L-seriens skruekompressorer har en ekstra stor luftende med reduceret maks omdrejninger, der opnår op til hele 6% energibesparelser.

Den største omkostningskomponent i en kompressor er energien til at drive den. Reduktionen af energiomkostninger påvirker de samlede driftsomkostninger betydeligt.

De ekstra investeringsomkostninger for denne serie af supereffektive kompressorer betaler sig i mange tilfælde tilbage på mindre end 12 måneder. Den ekstra store luftende har også en længere forventet levetid, der yderligere kan give dig besparelser på den lange bane.

 

Frekvensregulering
De regulerede hastighedsmodeller kan effektivt og pålideligt håndtere det varierende luftbehov, der findes i de fleste trykluftsystemer. De årlige driftsomkostninger kan reduceres betydeligt ved hjælp af de frekvensreguleret modeller.

 

Nøglefunktioner:

 • Innovativ kompressorstyring: Udstyret med den banebrydende DELCOS XL PLC med en intuitiv touch screen, der giver dig fuld kontrol og overvågning af kompressorens tilstand.
 • Optimal køling: Vores gennemprøvede inverter koncept og efterkøler med stor overflade sikrer lave drifts- og afgangstemperaturer, hvilket forlænger komponenternes levetid og reducerer energiomkostningerne.
 • Intelligent energi-optimering: L-serien er designet til at levere maksimal ydeevne med minimalt energiforbrug.

 • Garanti: Op til 10 års / 44.000 driftstimers garanti er denne serie din pålidelige partner i lang tid fremover.

 

Design

 • Stor overflade efterkøler: Optimal køling for at sikre lave drifts- og afgangstemperaturer.
 • Næste generations separatorfilter: Rigelig dimensioneret filtrering for konstant ydeevne gennem hele levetiden, der leverer en olie carry over på mindre end 3ppm.
 • Elektrisk motor med høj effektivitet: Kompressorerne er som standard udstyret med en energibesparende IE 3-elmotor med mulighed for IE 4.
 • Termostatstyret motordrevet ventilator: Meget effektiv og ekstremt lydløs ventilator tillader kompressordrift på arbejdspladsen plus brug af maksimal kanallængde uden yderligere hjælp.
 • Forbindelser af højeste kvalitet: Solide slanger og rørforbindelser med viton victaulic koblinger øger pålideligheden og er nemme at vedligeholde.

Specifikationer

Spænding 400 V
Frekvens 50 Hz
Lydniveau 68 dB
Weight 925