BOGE SLF 75-3 skruekompressor 55 kW 10 bar

Varenr.:  

165SLF75-3-10S-01

BOGE oliesmurt SLF 73-3 frekvensstyret skruekompressor 

FAD: 2,1-8,50 m³/min
Tryk: 10 bar
Effekt: 55 kW

 • 165SLF75-3-10S-01
 • S.KOMP.FREK 55KW 10B 2,1-8,50M3
 • SLF75-3 10 BAR

Log ind for at se priser

Log ind eller opret en konto. Så kan du se priser, tidligere bestillinger og lettere bestille fremover.

Varebeskrivelse

BOGE Skruekompressor SLF 73-3 - Effektiv og Energibesparende

Vi tilbyder hele BOGE S3-serien, og vores eksperter hos Granzow står klar til at rådgive dig om den bedste løsning til dine behov. Med vores skræddersyede tilgange kan vi sikre, at din trykluftsinstallation opfylder dine specifikke krav.

Denne BOGE skruekompressor fra den anerkendte S3-serie er en pålidelig og effektiv løsning til kontinuerlig trykluftsproduktion. Med en effekt på 55 kW og en maksimal trykluftkapacitet på 8,5 m³/min ved 10 bar er den ideel til en bred vifte af industrielle anvendelser.

S-serien har sat standarder for effektiv og pålidelig trykluftproduktion og er ideel til miljøer med de højeste krav til pålidelig luftforsyning. BOGE har forbedret en af markedets bedste skruekompressorer endnu mere. Samtidig med at den oprindelige designfilosofi er blevet bevaret, er effektiviteten, de exceptionelle køreegenskaber og lydtrykniveauerne blevet væsentligt optimeret.

Når de bruges i kombination med direkte kobling og frekvensstyring, danner de et meget fleksibelt system. Leveringsmængden bestemmes af trykværdien - så maskinen leverer kun så meget komprimeret luft, som der faktisk er behov for.

Fordele ved anskaffelse af skruekompressoren fra serien S 3:

 • Høj ydeevne og lavt tryktab med BOGE airend teknologi: Kernen i SLF-serien, BOGE airend med olieindsprøjtning og optimeret skrueprofil sammen med dens store komponenter giver optimale ydelsesområder, maksimal volumetrisk effektivitet, laveste indre tryktab og maksimal effektivitet.
 • 1:1 direkte drev for øget servicelevetid: Skruekompressoren i BOGE SLF-serien er velegnet til brug under udfordrende forhold grundet den direkte drev, da kraftoverførslen er med til at forlænge kompressorens levetid og optimerer samtidig kraftkravene.
 • Effektiv frekvensstyring giver energibesparelser: Ved hjælp af frekvensstyring kan du justere kompressorhastigheden og dermed den frie luftlevering variabelt. BOGE's frekvensstyring garanterer blød opstart uden startstrømstop og forhindrer hot spots i tilfælde af maskinfejl.
 • Effektiv kompressorstyring: Reducer dine vedligeholdelses- og servicudgifter. Interiøret er let tilgængeligt til rutinemæssig inspektion og vedligeholdelse takket være de generøst dimensionerede døre og aftagelige paneler i dækslet. Simpel vedligeholdelse takket være ekstern mikroolieseparatorpatron, højtydende oliefilter og ventilløs oliecirkulation.
 • Optimal køling af komponenter for at forhindre overophedning.
 • Nem adgang til rutineinspektion og vedligeholdelse: Reducer dine vedligeholdelses- og servicudgifter. Interiøret er let tilgængeligt til rutinemæssig inspektion og vedligeholdelse takket være de dimensionerede døre og aftagelige paneler i dækslet.

Tilvalg og muligheder:

 • Varmegenvinding
 • S-3-serien fås frekvensreguleret eller som fixed speed.
 • Filtre til effektiv beskyttelse mod støv
 • Variabel viftehastighed til tilslutning af udblæsningskanal
 • Frekvensreguleret viftemotor
 • Nødstopskifte integreret i elskab
 • Automatisk smøring af driftsmotor
 • Førstefyldning med BOGE smøremidler tilpasset behov
 • Transportbeskyttelse
 • Ekstraudstyr til olieudskillelse og tørring

Bemærk: Med 3 serien er der et hav af muligheder samt tilvalg, og produktets ydeevne variere naturligvis af disse. Kontakt Granzow for en skræddersyet løsning der matcher dit behov.

Tekniske specifikationer:
Effektiv fri luftlevering (min.): 2,10 m³/min
Effektiv fri luftlevering (max.): 8,50 m³/min
Maksimalt kompressortryk: 10 bar
Hovedmotor kapacitet: 55 kW
Fan motor kapacitet: 2,20 kW
Beskyttelsesklasse/Isolationsklasse for motor: IP 55 / F
Driftsspænding (kompressor): 400 V / 50 Hz
Kontrolspænding (kompressor): 230 V AC / 24 V DC
Omgivelsestemperatur (min. til max.): +5...+40 °C
Temperaturstigning over omgivelsestemperatur (på kompressor): 13 K
Køleluftflow (ved tilslutning til kanal): 7.000 m³/h
Restolieniveau i trykluft: < 3 mg/m³

Dimensioner og vægt:

Mål (BxDxH): 2.040 mm x 1.090 mm x 1.450 mm
Komprimeret lufttilslutning (kugleventil): G 1½
Vægt: 1.498 kg

Specifikationer

Spænding 400 V
Frekvens 50 Hz
Luftmængde 8.50 l/min
Lydniveau 81 dB
Weight 1,498

Brandbeskrivelse

 • Vælg Boge, hvis du vil have industrielle løsninger med slagkraft!
   
  Boge er et internationalt anerkendt mærke inden for kompressorer og trykluftløsninger, som er lig med kvalitet. Med over 100 års erfaring og ekspertise i branchen har Boge opnået en position som en pålidelig og innovativ producent af højt ydende kompressorer og tilbehør.
   
  Hos Granzow kan du få et bredt udvalg af kompressorer og tryklufttilbehør fra Boge. Lige fra oliefrie- og oliesmurte skruekompressorer til stempelkompressorer.
   
  Deres produkter er kendt for at være af høj kvalitet, pålidelige og energieffektive og er ideelle til en række applikationer, fra industriel produktion og behandling til medicinsk teknologi og fødevareindustrien.
  Boge er også kendt for deres engagement i bæredygtighed og miljømæssig ansvarlighed. Deres produkter er designet med fokus på at minimere energiforbruget og CO2-udledningen, samtidig med at de opretholder høj ydeevne og pålidelighed.
   
  Som en af de førende producenter af trykluftløsninger i verden, er Boge et mærke, der kan stoles på for at levere kvalitetsprodukter og pålidelig service. 
  Vi tilbyder derfor med stolthed Boge-produkter til vores kunder og sikrer, at deres behov for trykluftløsning er i de bedste hænder.

  Mangler du en god grund til at vælge Boge?

  • Innovativt design, der giver dig energibesparelser.
  • Industriløsninger, der er skabt med performance og lang levetid for øje.
  • Design der er built-to-last og har et utal af tilvalgsmuligheder, fx varmegenvinding.


  Køb din næste Boge kompressor hos Granzow A/S – det betaler sig

  En Boge kompressor er en god investering for din virksomhed, og er det på flere områder - både økonomisk, sikkerhedsmæssigt, helbredsmæssigt og miljømæssigt.
  Den er økonomisk, fordi den via dens energibesparende design sikrer dig et optimeret energiforbrug. Når det gælder luftkvaliteten, så er der mange brancher, fx food science, hvor det er afgørende at have en kompressor, der sikrer, at miljøet omkring kompressoren ikke ender forurenet af eksempelvis olie. Med en oliefri kompressor fra Boge støder du ikke ind i sådanne problemer, da Boge garanterer oliefri klasse 0 med deres oliefrie serier. 


  Hos Granzow A/S får du professionel viden om kompressorer.

  Vi har mange års erfaring med at finde den helt rette kompressorløsning til dig. Hos os får du et unikt samarbejde, fordi vi, som de eneste i branchen, tilbyder dig en 
  samlet løsning. Lige fra håndplukning af den rigtige kompressor til service og 
  rådgivning. Vi lytter til dine behov og udarbejder derefter en løsning, som passer til din virksomhed. For eksempel rådgiver vi dig i, hvordan du kan nedsætte dit 
  energiforbrug.


  Har du nogle spørgsmål omkring kompressorer?

  Hos Granzow A/S er vi specialiserede inden for kompressorer. Hvis du har nogle spørgsmål omkring Boge kompressorer, eller nogle andre former for kompressorer, så kontakt os endelig på tlf. 43 20 26 00. Så kan vi rådgive dig i, hvordan du tilrettelægger din drift, så du får det bedste udbytte af din kompressor. Du er også velkommen til at kontakte os på mail info@granzow.dk - så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 • https://www.boge.com/en/