BOGE S110-4 LF skruekompressor på 7,5 bar 110 kW

Varenr.:  

165S110-4 LF SPEC01

Oliesmurt skruekompressor fra serien S 4

S110-4 LF 7,5 bar med vandcyklon, med air outlet G 21/2", vandkølet, med FoodLub & IE4 motor

FAD: 5,8-19,2 m³/min
Tryk: 7,5 bar
Effekt: 110 kW

 • 165S110-4 LF SPEC01
 • S110-4 LF 7,5 bar med vandcyklon, med air outlet G 21/2", vandkølet, med FoodLub & IE4 motor
 • S110-4 LF

Log ind for at se priser

Log ind eller opret en konto. Så kan du se priser, tidligere bestillinger og lettere bestille fremover.

Varebeskrivelse

BOGE S110-4 LF skruekompressor på 7,5 bar på 110 kW - Vandkølet og frekvensreguleret

Granzow tilbyder hele serien S 4 fra BOGE, og vores eksperter står klar til at hjælpe dig med at finde den optimale løsning til dine behov. Vi skræddersyr kompressoren med de rette tilvalg og muligheder, så den passer perfekt til dine specifikke krav. Kontakt os for at få den bedste rådgivning.

BOGEs S-4-serie repræsenterede allerede et markant gennembrud inden for energibesparelser kombineret med lydisolering og nem vedligeholdelse. Og nu er de samme fordele også tilgængelige i 45–75 kW S-4-serie! BOGE S 110-4 LF er en frekvensstyret skruekompressor med direkte kobling og oliesmøring. Denne serie af kompressorer tilbyder en meget fleksibel løsning, da kapaciteten kan tilpasses præcist til dine krav og det ønskede lufttryk.

Fordele ved anskaffelse af skruekompressoren fra serien S 4:

 • Effektiv luftende: Den nye S-4 serie fra BOGE er udstyret med en effektiv luftende, som er designet til at reducere energiforbrug og støjniveau. Komponenterne er dimensioneret generøst, hvilket resulterer i lave interne tryktab og høj effektivitet.
 • Ny teknologi for køleluft: For at minimere støjniveauet, er der blevet gjort ekstra indsats for at sikre, at sikre lyddæmpning. Det multi-deflektions køleluftkanal reducere støj effektivt, og der er afsat tilstrækkelig plads til kanalen for at sikre optimal køling.
 • Fordele ved radial blæser: Den lavstøjende radiale blæser kører ved lav hastighed, hvilket reducerer både lydtryk og strømforbrug. Blæseren kan også udstyres med hastighedsregulering for yderligere at reducere støjniveauet og strømforbruget.
 • Simpel vedligeholdelse: Hurtig adgang til skruekompressoren, når den skal vedligeholdes. Victaulic© forbindelser muliggør hurtig adskillelse, og den indbyggede svingmekanisme gør udskiftning af olieseparatorpatronen hurtigere og sikrere.

BOGE Base Control:

BOGE Base Control er hjertet i kompressorens styringssystem. Den intelligente PLC og overvågningsfunktion sikrer drift i den mest økonomiske tilstand og beskytter mod driftsfejl. Funktioner som individuelle fejlmeddelelser, temperatur- og trykdisplay samt kompressor-frostbeskyttelse er standard.


Muligheder og tilvalg:

 • BOGE duotherm for varmegenvinding: BOGE duotherm systemet er designet til at udnytte den overskydende varme fra kompressoren til opvarmning af dit varme- eller brugsvand. Dette bidrager til betydelige energibesparelser og er en miljøvenlig løsning.
 • Ekstra lyddæmpning
 • Højtryksslange på 500 mm til vibrationsfri tilslutning af komprimeret luft til net eller nedstrøms komponenter.
 • Hovedafbryder (NØDSTOP-kontakt) trefaset 400-690 V integreret i tavle.
 • Oliebestandig grundramme.
 • BOGE Connect - Smart service- og overvågningsværktøj til optimal drift.

Produktets ydeevne kan variere afhængig af de specifikke funktioner og tilvalg. For yderligere information om tilgængelige tilvalg og tekniske specifikationer, kontakt os venligst.

 

Tekniske specifikationer:
Effektiv FAD (min.): 5,80 m³/min
Effektiv FAD (max.): 19,2 m³/min
Maksimalt kompressortryk: 7,5 bar
Hovedmotor kapacitet: 110 kW
Fan motor kapacitet: 0,75 kW
Beskyttelsesklasse/Isolationsklasse for motor: IP 55 / F
Driftsspænding (kompressor): 400 V / 50 Hz
Kontrolspænding (kompressor): 230 V AC / 24 V DCSugnings- eller omgivelsestemperatur (min til max): +5...+45 °C
Komprimeret luftudløbstemperatur over kølevandsindtagstemperatur: 10 K
Temperaturstigning over omgivelsestemperatur (på kompressor): 10 K
Køleluftflow (ved tilslutning til kanal): 1.700 m³/h
Restolieniveau i trykluft: < 3 mg/m³

Dimensioner og vægt:
Mål (BxDxH): 2.480 mm x 1.490 mm x 1.990 mm
Komprimeret lufttilslutning (kugleventil): G 1½
Vægt: 2.270 kg

Specifikationer

Spænding 400 V
Frekvens 50 Hz
Luftmængde 19.2 l/min
Lydniveau 76 dB
Højde 1.990 mm
Bredde 2.480 mm
Dybde 1.490 mm
Weight 2,2

Brandbeskrivelse

 • Vælg Boge, hvis du vil have industrielle løsninger med slagkraft!
   
  Boge er et internationalt anerkendt mærke inden for kompressorer og trykluftløsninger, som er lig med kvalitet. Med over 100 års erfaring og ekspertise i branchen har Boge opnået en position som en pålidelig og innovativ producent af højt ydende kompressorer og tilbehør.
   
  Hos Granzow kan du få et bredt udvalg af kompressorer og tryklufttilbehør fra Boge. Lige fra oliefrie- og oliesmurte skruekompressorer til stempelkompressorer.
   
  Deres produkter er kendt for at være af høj kvalitet, pålidelige og energieffektive og er ideelle til en række applikationer, fra industriel produktion og behandling til medicinsk teknologi og fødevareindustrien.
  Boge er også kendt for deres engagement i bæredygtighed og miljømæssig ansvarlighed. Deres produkter er designet med fokus på at minimere energiforbruget og CO2-udledningen, samtidig med at de opretholder høj ydeevne og pålidelighed.
   
  Som en af de førende producenter af trykluftløsninger i verden, er Boge et mærke, der kan stoles på for at levere kvalitetsprodukter og pålidelig service. 
  Vi tilbyder derfor med stolthed Boge-produkter til vores kunder og sikrer, at deres behov for trykluftløsning er i de bedste hænder.

  Mangler du en god grund til at vælge Boge?

  • Innovativt design, der giver dig energibesparelser.
  • Industriløsninger, der er skabt med performance og lang levetid for øje.
  • Design der er built-to-last og har et utal af tilvalgsmuligheder, fx varmegenvinding.


  Køb din næste Boge kompressor hos Granzow A/S – det betaler sig

  En Boge kompressor er en god investering for din virksomhed, og er det på flere områder - både økonomisk, sikkerhedsmæssigt, helbredsmæssigt og miljømæssigt.
  Den er økonomisk, fordi den via dens energibesparende design sikrer dig et optimeret energiforbrug. Når det gælder luftkvaliteten, så er der mange brancher, fx food science, hvor det er afgørende at have en kompressor, der sikrer, at miljøet omkring kompressoren ikke ender forurenet af eksempelvis olie. Med en oliefri kompressor fra Boge støder du ikke ind i sådanne problemer, da Boge garanterer oliefri klasse 0 med deres oliefrie serier. 


  Hos Granzow A/S får du professionel viden om kompressorer.

  Vi har mange års erfaring med at finde den helt rette kompressorløsning til dig. Hos os får du et unikt samarbejde, fordi vi, som de eneste i branchen, tilbyder dig en 
  samlet løsning. Lige fra håndplukning af den rigtige kompressor til service og 
  rådgivning. Vi lytter til dine behov og udarbejder derefter en løsning, som passer til din virksomhed. For eksempel rådgiver vi dig i, hvordan du kan nedsætte dit 
  energiforbrug.


  Har du nogle spørgsmål omkring kompressorer?

  Hos Granzow A/S er vi specialiserede inden for kompressorer. Hvis du har nogle spørgsmål omkring Boge kompressorer, eller nogle andre former for kompressorer, så kontakt os endelig på tlf. 43 20 26 00. Så kan vi rådgive dig i, hvordan du tilrettelægger din drift, så du får det bedste udbytte af din kompressor. Du er også velkommen til at kontakte os på mail info@granzow.dk - så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 • https://www.boge.com/en/