BOGE oliesmurt skruekompressor C9 R270 7,5kW

Varenr.:  

165C9R-270-10SS

BOGE oliesmurt skruekompressor C 9 R 270 med indbygget køletørrer og air receiver.
7,5 kW 10 bar 1,06 m³/min.

 • 165C9R-270-10SS
 • SKRUEKOMP. 7,5KW 10B 1,06M3/M
 • C 9 R 10 BAR

Log ind for at se priser

Log ind eller opret en konto. Så kan du se priser, tidligere bestillinger og lettere bestille fremover.

Varebeskrivelse

BOGE oliesmurt skruekompressor C 9 R 270 med indbygget køletørrer og air receiver.

 • Støjsvag: 68 dB(A)
 • Kompakt design, som er velegnet til mindre kapacitetsbehov
 • Optimeret luftgennemgang
 • Kan bestilles uden indbygget køletørrer
 • Findes også som en frekvensreguleret kompressor med 7,5 kW kapacitet

C-serien tilbyder dig en oliesmurt og kompakt kompressor, der takket være det smarte design giver dig mindre tryktab. C-serien er kendetegnet ved lav energiforbrug.

Høj kraft og med lav fodaftryk.
Korte afstande og mindre rørledninger takket være intern rørføring. C-serien fra BOGE er pålidelig og effektiv. Minimere nedetiden til et absolut minimum.

Kompakt modul: Den optimerede skrueelement af BOGE's kompakte kompressor med olieindsprøjtning garanterer optimal drift og høj energieffektivitet takket være komponentener. Den intelligente design af den samlede enhed resulterer i ekstremt lave interne tryktab og optimal drift.

Innovativt køleluft- og lydisoleringskoncept:
For at kombinere køling og lydisolering på en intelligent måde føres køleluften gennem en hætte foret med lydisoleringsmateriale. I kombination med meget effektive efterkølere sigter dette mod at sikre de laveste komprimerede luftudløbstemperaturer og optimal køling af alle indbyggede komponenter.

Kompakt design:
Uanset om det drejer sig om en mikro oliefilter eller en højtydende oliefilter, er alle dele let tilgængelige for vedligeholdelse takket være dørenes og panelernes størrelser. - Resultatet? Minimal vedligeholdelse og serviceomkostninger.

BOGE GM-drevsystemet er meget effektivt og forlænger levetiden, da remmens spænding justeres dynamisk afhængigt af brugen. Sammen med de "Premium Efficiency" IE3-drevmotorer reducerer dette energiforbruget.

Den omfattende kontrol-, betjenings- og overvågningskoncept, der findes som en del af BOGE kompressorstyring, vil hjælpe dig med at vælge den mest omkostningseffektive drift. Hvilket også sikrer en sikker drift af kompressoren.

Individuelle fejlmeddelelsesvisninger, permanent målkompressionstemperatur og trykvisning, præcis og enkel trykindstilling via tastaturet samt frostsikring for kompressoren op til -10 °C ved levering, er blot nogle af de funktioner, der leveres som mulighed.

Hvert system overholder gældende EMC-regler. Et beskyttelseskabinet, der beskytter remmen mod snavs og urenheder.


Tekniske specifikationer:

Effektiv FAD af komplet enhed målt i henhold til ISO 1217 Del C: 1,060 m³/min

Ved maksimal tryk: 10 bar
Nominel effekt af hoveddrevmotor: 7,5 kW
Beskyttelsestype / Isolationsklasse af motor: IP 55 / F
Driftsspænding: 400 V / 50 Hz
Kontrolspænding: 24 V AC / 24 V DC
Køleluftflowvolumen (hvis tilsluttet kanalisation): 1.500 m³/h
Indsugnings- eller omgivelsestemperatur (min til max): +5...+45 °C
Komprimeret luftudløbstemperatur over omgivelsestemperatur (på kompressor): 11 K
Restoliekoncentration i komprimeret luft: < 3 mg/m³
Buffertank: 270 l
Tilladt maksimal tryk: 11 bar

Dimensioner og vægt:
Lyddæmpet version (i overensstemmelse med dimensionstegning): M 2200.1092
Enhedslydtryksniveau (i overensstemmelse med DIN EN ISO 2151): 68 dB(A)
Bredde: 1.880 mm
Dybde: 927 mm
Højde: 1.549 mm
Dimension af lufttilslutning (kugleventil): G ½
Vægt: 370 kg

Specifikationer

Spænding 400 V
Frekvens 50 Hz
Lydniveau 68 dB
Weight 370

Brandbeskrivelse

 • Vælg Boge, hvis du vil have industrielle løsninger med slagkraft!
   
  Boge er et internationalt anerkendt mærke inden for kompressorer og trykluftløsninger, som er lig med kvalitet. Med over 100 års erfaring og ekspertise i branchen har Boge opnået en position som en pålidelig og innovativ producent af højt ydende kompressorer og tilbehør.
   
  Hos Granzow kan du få et bredt udvalg af kompressorer og tryklufttilbehør fra Boge. Lige fra oliefrie- og oliesmurte skruekompressorer til stempelkompressorer.
   
  Deres produkter er kendt for at være af høj kvalitet, pålidelige og energieffektive og er ideelle til en række applikationer, fra industriel produktion og behandling til medicinsk teknologi og fødevareindustrien.
  Boge er også kendt for deres engagement i bæredygtighed og miljømæssig ansvarlighed. Deres produkter er designet med fokus på at minimere energiforbruget og CO2-udledningen, samtidig med at de opretholder høj ydeevne og pålidelighed.
   
  Som en af de førende producenter af trykluftløsninger i verden, er Boge et mærke, der kan stoles på for at levere kvalitetsprodukter og pålidelig service. 
  Vi tilbyder derfor med stolthed Boge-produkter til vores kunder og sikrer, at deres behov for trykluftløsning er i de bedste hænder.

  Mangler du en god grund til at vælge Boge?

  • Innovativt design, der giver dig energibesparelser.
  • Industriløsninger, der er skabt med performance og lang levetid for øje.
  • Design der er built-to-last og har et utal af tilvalgsmuligheder, fx varmegenvinding.


  Køb din næste Boge kompressor hos Granzow A/S – det betaler sig

  En Boge kompressor er en god investering for din virksomhed, og er det på flere områder - både økonomisk, sikkerhedsmæssigt, helbredsmæssigt og miljømæssigt.
  Den er økonomisk, fordi den via dens energibesparende design sikrer dig et optimeret energiforbrug. Når det gælder luftkvaliteten, så er der mange brancher, fx food science, hvor det er afgørende at have en kompressor, der sikrer, at miljøet omkring kompressoren ikke ender forurenet af eksempelvis olie. Med en oliefri kompressor fra Boge støder du ikke ind i sådanne problemer, da Boge garanterer oliefri klasse 0 med deres oliefrie serier. 


  Hos Granzow A/S får du professionel viden om kompressorer.

  Vi har mange års erfaring med at finde den helt rette kompressorløsning til dig. Hos os får du et unikt samarbejde, fordi vi, som de eneste i branchen, tilbyder dig en 
  samlet løsning. Lige fra håndplukning af den rigtige kompressor til service og 
  rådgivning. Vi lytter til dine behov og udarbejder derefter en løsning, som passer til din virksomhed. For eksempel rådgiver vi dig i, hvordan du kan nedsætte dit 
  energiforbrug.


  Har du nogle spørgsmål omkring kompressorer?

  Hos Granzow A/S er vi specialiserede inden for kompressorer. Hvis du har nogle spørgsmål omkring Boge kompressorer, eller nogle andre former for kompressorer, så kontakt os endelig på tlf. 43 20 26 00. Så kan vi rådgive dig i, hvordan du tilrettelægger din drift, så du får det bedste udbytte af din kompressor. Du er også velkommen til at kontakte os på mail info@granzow.dk - så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 • https://www.boge.com/en/