BOGE ecoline S7 oliesmurt skruekompressor 7,5 kW 10 bar

Varenr.:  

165S7-ECO-10BAR

Oliesmurt skruekompressor fra serien Ecoline

FAD: 1,0 m³/min 
Tryk: 10 bar
Effekt: 7,50 kW

 • 165S7-ECO-10BAR
 • ECOLINE KOMPR 7,5kW 10B 1,0M³/MIN
 • S 7 ECO 10 BAR

Log ind for at se priser

Log ind eller opret en konto. Så kan du se priser, tidligere bestillinger og lettere bestille fremover.

Varebeskrivelse

BOGE oliesmurt skruekompressor på 7,5 kW - Driftsikker og nem vedligeholdelse:

BOGE ecoline skruekompressor S7 eco, er en pålidelig og vedligeholdelsesvenlig løsning. Skruekompressoren er fra BOGE's serie ecoline Denne kompressor er en del af ecoline serien fra BOGE, og hos Granzow tilbyder vi hele sortimentet, så du kan finde den optimale løsning til dine behov. Vi skræddersyr også kompressoren med de rette tilvalg og muligheder, der passer til dine specifikke krav.

Fordele ved anskaffelse af skruekompressoren fra serien Ecoline:

 • Optimeret indre tryktab: BOGE ecoline skruekompressorer er designet med minimalt indre tryktab, som sikrer en effektiv og økonomisk komprimeringsproces.
 • Vibrationssikker konstruktion: Kompressoren er fuldstændig isoleret fra vibrationer, hvilket øger pålideligheden og forlænger levetiden.
 • Konstant lav luftende: Den effektive efterkøler holder den komprimerede lufttemperatur på et konstant lavt niveau, hvilket bidrager til en pålidelig drift.
 • Klar til drift: Nem adgang til alle komponenter gør vedligeholdelsen nem.
 • Kompressorstyring: BOGE Base Control er hjertet i kompressorens styringssystem. Den intelligente kompressorstyring og overvågningsfunktion sikrer pålidelig drift og beskytter mod driftsfejl. Funktioner som individuelle fejlmeddelelser, temperatur- og trykdisplay samt kompressor-frostbeskyttelse er standard.

Tekniske Specifikationer:
Effektiv fri luftlevering af komplet enhed i henhold til ISO 1217 Del C: 1,00 m³/min
Driftstryk: 10 bar
Hovedmotor kapacitet: 7,50 kW
Motorbeskyttelse / Isolationsklasse: IP 55 / F
Drifts-/styringsspænding: 3 Ph / 230 V / 50 Hz
Køleluftflow (Kompressor): 4500,00 m³/h
Suge- eller omgivelsestemperatur (min. til max.): +2...+43 °C
Restolieniveau i trykluft: < 3 mg/m³

Dimensioner og Vægt:

Lydniveau (iht. dimensionstegning): 74 dB(A)
Bredde: 1240 mm
Dybde: 650 mm
Højde: 950 mm
Trykluftforbindelse (kugleventil): G ½
Vægt: 270 kg

Bemærk: Produktets ydeevne kan variere afhængig af de specifikke funktioner og tilvalg.

Specifikationer

Spænding 230 V
Frekvens 50 Hz
Lydniveau 74 dB
Beholderstr.
Weight 270

Brandbeskrivelse

 • Vælg Boge, hvis du vil have industrielle løsninger med slagkraft!
   
  Boge er et internationalt anerkendt mærke inden for kompressorer og trykluftløsninger, som er lig med kvalitet. Med over 100 års erfaring og ekspertise i branchen har Boge opnået en position som en pålidelig og innovativ producent af højt ydende kompressorer og tilbehør.
   
  Hos Granzow kan du få et bredt udvalg af kompressorer og tryklufttilbehør fra Boge. Lige fra oliefrie- og oliesmurte skruekompressorer til stempelkompressorer.
   
  Deres produkter er kendt for at være af høj kvalitet, pålidelige og energieffektive og er ideelle til en række applikationer, fra industriel produktion og behandling til medicinsk teknologi og fødevareindustrien.
  Boge er også kendt for deres engagement i bæredygtighed og miljømæssig ansvarlighed. Deres produkter er designet med fokus på at minimere energiforbruget og CO2-udledningen, samtidig med at de opretholder høj ydeevne og pålidelighed.
   
  Som en af de førende producenter af trykluftløsninger i verden, er Boge et mærke, der kan stoles på for at levere kvalitetsprodukter og pålidelig service. 
  Vi tilbyder derfor med stolthed Boge-produkter til vores kunder og sikrer, at deres behov for trykluftløsning er i de bedste hænder.

  Mangler du en god grund til at vælge Boge?

  • Innovativt design, der giver dig energibesparelser.
  • Industriløsninger, der er skabt med performance og lang levetid for øje.
  • Design der er built-to-last og har et utal af tilvalgsmuligheder, fx varmegenvinding.


  Køb din næste Boge kompressor hos Granzow A/S – det betaler sig

  En Boge kompressor er en god investering for din virksomhed, og er det på flere områder - både økonomisk, sikkerhedsmæssigt, helbredsmæssigt og miljømæssigt.
  Den er økonomisk, fordi den via dens energibesparende design sikrer dig et optimeret energiforbrug. Når det gælder luftkvaliteten, så er der mange brancher, fx food science, hvor det er afgørende at have en kompressor, der sikrer, at miljøet omkring kompressoren ikke ender forurenet af eksempelvis olie. Med en oliefri kompressor fra Boge støder du ikke ind i sådanne problemer, da Boge garanterer oliefri klasse 0 med deres oliefrie serier. 


  Hos Granzow A/S får du professionel viden om kompressorer.

  Vi har mange års erfaring med at finde den helt rette kompressorløsning til dig. Hos os får du et unikt samarbejde, fordi vi, som de eneste i branchen, tilbyder dig en 
  samlet løsning. Lige fra håndplukning af den rigtige kompressor til service og 
  rådgivning. Vi lytter til dine behov og udarbejder derefter en løsning, som passer til din virksomhed. For eksempel rådgiver vi dig i, hvordan du kan nedsætte dit 
  energiforbrug.


  Har du nogle spørgsmål omkring kompressorer?

  Hos Granzow A/S er vi specialiserede inden for kompressorer. Hvis du har nogle spørgsmål omkring Boge kompressorer, eller nogle andre former for kompressorer, så kontakt os endelig på tlf. 43 20 26 00. Så kan vi rådgive dig i, hvordan du tilrettelægger din drift, så du får det bedste udbytte af din kompressor. Du er også velkommen til at kontakte os på mail info@granzow.dk - så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 • https://www.boge.com/en/