BOGE ecoline S5 DR oliesmurt skruekompressor 5 kW 10 bar

Varenr.:  

165S5-ECO-DR-10BAR
Oliesmurt BOGE skruekompressor fra serien Ecoline
FAD: 0,7  m³/min.
Tryk: 10 bar
Effekt: 5,5 kW
 • 165S5-ECO-DR-10BAR
 • ECOLINE KOMPR 5,5kW 10B 0,7M³/MIN
 • S 5 ECO DR 10 BAR

Log ind for at se priser

Log ind eller opret en konto. Så kan du se priser, tidligere bestillinger og lettere bestille fremover.

Varebeskrivelse

BOGE oliesmurt skruekompressor på 5,5 kW med køletørrer og buffertank

Granzow præsenterer BOGE ecoline skruekompressor S 5 eco DR (med en køletørrer og buffertank). Denne kompressor er en del af ecoline serien fra BOGE, og hos Granzow tilbyder vi hele sortimentet, så du kan finde den optimale løsning til dine behov. Vi skræddersyr også kompressoren med de rette tilvalg og muligheder, der passer til dine specifikke krav. Modellen her leveres med en køletørrer og buffertank, men kan også fås uden disse.

Fordele ved anskaffelse af skruekompressoren fra serien Ecoline:

 • Minimalt internt tryktab: BOGE ecoline skruekompressorer er designet med minimalt internt tryktab, hvilket sikrer en effektiv og økonomisk komprimeringsproces.
 • Fuldstændig frakoblet fra vibrationer: Kompressoren er isoleret fra vibrationer, hvilket øger pålideligheden og forlænger levetiden.
 • Lav afgangstemperatur: Den effektive efterkøler holder den komprimerede lufttemperatur på et konstant lavt niveau, hvilket bidrager til en pålidelig drift.
 • Automatisk funktion: Med en moderne styreenhed - base control - inkluderet som standard, er kompressoren klar til drift med optimal kontrol og overvågning.
 • Klar til brug: Let adgang til alle komponenter gør vedligeholdelse enkel og nem.

BOGE Base Control:
BOGE Base Control er hjertet i kompressorens styringssystem. Den intelligente PLC og overvågningsfunktion sikrer drift i den mest økonomiske tilstand og beskytter mod driftsfejl. Funktioner som individuelle fejlmeddelelser, temperatur- og trykdisplay samt kompressor-frostbeskyttelse er standard.


Tekniske Specifikationer:

Effektiv FAD i henhold til ISO 1217 Del C: 0,70 m³/min.
Drifttryk: max. 10 bar
Hovedmotor kapacitet: 5,5 kW
Motorbeskyttelse / Isolationsklasse: IP 55 / F
Drifts-/styringsspænding: 3 Ph / 230 V / 50 Hz
Køleluftflow (Kompressor): 2900,00 m³/h
Suge- eller omgivelsestemperatur (min. til max.): +2...+43 °C
Restolieniveau i trykluft: < 3 mg/m³
Tilladt maksimal beholdertryk: 11 bar


Dimensioner og Vægt:

Lyddæmpet version (iht. dimensionstegning): M1200.1295
Lydtryksniveau (iht. DIN EN ISO 2151): 70 dB(A)
Beholder volumen: 250 l
Bredde: 1882 mm
Dybde: 650 mm
Højde: 1425 mm
Tilslutningsdimension (kugleventil): G ½"
Vægt: 316,0 kg

Specifikationer

Spænding 230 V
Frekvens 50 Hz
Lydniveau 70 dB
Beholderstr. 250 l
Weight 316

Brandbeskrivelse

 • Vælg Boge, hvis du vil have industrielle løsninger med slagkraft!
   
  Boge er et internationalt anerkendt mærke inden for kompressorer og trykluftløsninger, som er lig med kvalitet. Med over 100 års erfaring og ekspertise i branchen har Boge opnået en position som en pålidelig og innovativ producent af højt ydende kompressorer og tilbehør.
   
  Hos Granzow kan du få et bredt udvalg af kompressorer og tryklufttilbehør fra Boge. Lige fra oliefrie- og oliesmurte skruekompressorer til stempelkompressorer.
   
  Deres produkter er kendt for at være af høj kvalitet, pålidelige og energieffektive og er ideelle til en række applikationer, fra industriel produktion og behandling til medicinsk teknologi og fødevareindustrien.
  Boge er også kendt for deres engagement i bæredygtighed og miljømæssig ansvarlighed. Deres produkter er designet med fokus på at minimere energiforbruget og CO2-udledningen, samtidig med at de opretholder høj ydeevne og pålidelighed.
   
  Som en af de førende producenter af trykluftløsninger i verden, er Boge et mærke, der kan stoles på for at levere kvalitetsprodukter og pålidelig service. 
  Vi tilbyder derfor med stolthed Boge-produkter til vores kunder og sikrer, at deres behov for trykluftløsning er i de bedste hænder.

  Mangler du en god grund til at vælge Boge?

  • Innovativt design, der giver dig energibesparelser.
  • Industriløsninger, der er skabt med performance og lang levetid for øje.
  • Design der er built-to-last og har et utal af tilvalgsmuligheder, fx varmegenvinding.


  Køb din næste Boge kompressor hos Granzow A/S – det betaler sig

  En Boge kompressor er en god investering for din virksomhed, og er det på flere områder - både økonomisk, sikkerhedsmæssigt, helbredsmæssigt og miljømæssigt.
  Den er økonomisk, fordi den via dens energibesparende design sikrer dig et optimeret energiforbrug. Når det gælder luftkvaliteten, så er der mange brancher, fx food science, hvor det er afgørende at have en kompressor, der sikrer, at miljøet omkring kompressoren ikke ender forurenet af eksempelvis olie. Med en oliefri kompressor fra Boge støder du ikke ind i sådanne problemer, da Boge garanterer oliefri klasse 0 med deres oliefrie serier. 


  Hos Granzow A/S får du professionel viden om kompressorer.

  Vi har mange års erfaring med at finde den helt rette kompressorløsning til dig. Hos os får du et unikt samarbejde, fordi vi, som de eneste i branchen, tilbyder dig en 
  samlet løsning. Lige fra håndplukning af den rigtige kompressor til service og 
  rådgivning. Vi lytter til dine behov og udarbejder derefter en løsning, som passer til din virksomhed. For eksempel rådgiver vi dig i, hvordan du kan nedsætte dit 
  energiforbrug.


  Har du nogle spørgsmål omkring kompressorer?

  Hos Granzow A/S er vi specialiserede inden for kompressorer. Hvis du har nogle spørgsmål omkring Boge kompressorer, eller nogle andre former for kompressorer, så kontakt os endelig på tlf. 43 20 26 00. Så kan vi rådgive dig i, hvordan du tilrettelægger din drift, så du får det bedste udbytte af din kompressor. Du er også velkommen til at kontakte os på mail info@granzow.dk - så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 • https://www.boge.com/en/