BOGE C12-2 LFDR 11 kW skruekompressor

Varenr.:  

165C12-2LFDR-50010SS
BOGE C12-2 LFDR 11 kW skruekompressor
Oliesmurt
FAD: 0,52-1,76 M3/min.
Tryk: 10 bar
Effekt: 11 kW
 • 165C12-2LFDR-50010SS
 • SKRUEKOMP. 11KW 10B 0,52-1,76M3/MIN
 • C12-2 LFDR 10 BAR

Log ind for at se priser

Log ind eller opret en konto. Så kan du se priser, tidligere bestillinger og lettere bestille fremover.

Varebeskrivelse

Hos Granzow tilbyder vi hele C-serien fra BOGE. Kontakt os for skræddersyede tilbud og ekspertvejledning om den optimale løsning til dine behov. Med over 88 års erfaring og et team af veluddannede specialister, står vi klar til at hjælpe dig.

BOGE C12-2 LFDR skruekompressor på 11 kW - Kompakt, effektiv og støjsvag.

I mange år har BOGE skruekompressorer været anerkendt i industrien for deres pålidelighed i produktionen af komprimeret luft og sikrer, at du altid har den luft, du har brug for til at arbejde. Den revolutionerede og udvidede C-2 serie lever mere end nogensinde op til denne rygte - med øget effektivitet, større fleksibilitet samt mærkbart lavere støjemissioner og meget nemmere vedligeholdelse. Kompressoren kan skræddersyes præcist til dine behov - individuelt konfigureret, men ensartet kompakt.


Fordele ved at vælge en skruekompressor fra C-serien:

 • Frekvensregulering for optimal energiudnyttelse: Modellen kan også leveres med frekvensregulering, hvilket giver mulighed for at tilpasse kompressorens hastighed og ydeevne efter behov, hvilket resulterer i en mere effektiv energiudnyttelse.
 • Køleluft- og lydisoleringskoncept: C-2 serien er udstyret med en IE3 motor og indkapslet i et lydisolerende kabinet, der leveres i 7,5 / 10 og 13 bar versioner. Den er designet til at levere pålidelig komprimeret luft med høj effektivitet og stor fleksibilitet. Derudover kan adskillige muligheder fuldt integreres i den kompakte kabinet.
 • Integreret frekvensstyring med direkte drev: Integreret frekvensstyring betaler sig, især når behovet for komprimeret luft varierer. Det giver mulighed for let at justere kompressorens hastighed og leveringshastigheder efter det aktuelle behov.
 • Mulighed for varmegenvinding og øvrige tilvalg: BOGE Duotherm tilbyder et stort besparelsespotentiale: op til 94 procent af energien, der bruges til at drive kompressoren, kan genindvindes og bruges til andre formål - for eksempel opvarmning af rum, opvarmning af brugsvand eller som procesvand. Tørrere, IE4-motorer eller frekvensstyrede blæsere - alle de tilgængelige muligheder kan fuldt ud integreres i den kompakte kabinet af den nye C‑2 serie. Og hvis det er nødvendigt, kan du selvfølgelig også bestille filterpakker eller en olie/vand-udskiller.

BOGE Base Control:
Fokus på kontrol og styring er blevet forbedret med næste generation BOGE kontrolenhed, focus control 2.0. Den er alsidig, moderne og nem at betjene med et brugervenligt LCD-display og RFID-autorisation. Den tilbyder avancerede funktioner som automatisk frostbeskyttelse og BOGE lækagemonitor som standard.

Tekniske specifikationer:
Reciever volume: 500 l
Effektiv fri luftlevering (minimum): 0,523 m³/min
Effektiv fri luftlevering (maksimum): 1,760 m³/min ved positiv kompressor driftstryk på 10 bar (Ifølge ISO 1217 Annex F)
Nominel effekt af hoveddrevmotor: 11 kW
Beskyttelsestype / Isolationsklasse af motoren: IP 55 / F
Driftsspænding (kompressor): 400 V / 50 Hz
Kontrolspænding (kompressor): 230 V AC / 24 V AC
Køleluftflowvolumen (kompressor): 4.400 m³/h
Indsugnings- eller omgivelsestemperatur (min til max): +5...+46 °C
Komprimeret luftudløbstemperatur over omgivelsestemperatur (på kompressor): 7 K
Trykdugpunkt ved indløbsforhold ifølge DIN ISO 7183: +3 °C
Restoliekoncentration i komprimeret luft: < 3 mg/m³

Dimensioner og vægt:
Bredde: 2.036 mm
Dybde: 915 mm
Højde: 1.915 mm
Komprimeret lufttilslutning: G 1
Vægt: 770 kg

 

 

Specifikationer

Spænding 400 V
Frekvens 50 Hz
Lydniveau 68 dB
Beholderstr. 500 l
Weight 770

Brandbeskrivelse

 • Vælg Boge, hvis du vil have industrielle løsninger med slagkraft!
   
  Boge er et internationalt anerkendt mærke inden for kompressorer og trykluftløsninger, som er lig med kvalitet. Med over 100 års erfaring og ekspertise i branchen har Boge opnået en position som en pålidelig og innovativ producent af højt ydende kompressorer og tilbehør.
   
  Hos Granzow kan du få et bredt udvalg af kompressorer og tryklufttilbehør fra Boge. Lige fra oliefrie- og oliesmurte skruekompressorer til stempelkompressorer.
   
  Deres produkter er kendt for at være af høj kvalitet, pålidelige og energieffektive og er ideelle til en række applikationer, fra industriel produktion og behandling til medicinsk teknologi og fødevareindustrien.
  Boge er også kendt for deres engagement i bæredygtighed og miljømæssig ansvarlighed. Deres produkter er designet med fokus på at minimere energiforbruget og CO2-udledningen, samtidig med at de opretholder høj ydeevne og pålidelighed.
   
  Som en af de førende producenter af trykluftløsninger i verden, er Boge et mærke, der kan stoles på for at levere kvalitetsprodukter og pålidelig service. 
  Vi tilbyder derfor med stolthed Boge-produkter til vores kunder og sikrer, at deres behov for trykluftløsning er i de bedste hænder.

  Mangler du en god grund til at vælge Boge?

  • Innovativt design, der giver dig energibesparelser.
  • Industriløsninger, der er skabt med performance og lang levetid for øje.
  • Design der er built-to-last og har et utal af tilvalgsmuligheder, fx varmegenvinding.


  Køb din næste Boge kompressor hos Granzow A/S – det betaler sig

  En Boge kompressor er en god investering for din virksomhed, og er det på flere områder - både økonomisk, sikkerhedsmæssigt, helbredsmæssigt og miljømæssigt.
  Den er økonomisk, fordi den via dens energibesparende design sikrer dig et optimeret energiforbrug. Når det gælder luftkvaliteten, så er der mange brancher, fx food science, hvor det er afgørende at have en kompressor, der sikrer, at miljøet omkring kompressoren ikke ender forurenet af eksempelvis olie. Med en oliefri kompressor fra Boge støder du ikke ind i sådanne problemer, da Boge garanterer oliefri klasse 0 med deres oliefrie serier. 


  Hos Granzow A/S får du professionel viden om kompressorer.

  Vi har mange års erfaring med at finde den helt rette kompressorløsning til dig. Hos os får du et unikt samarbejde, fordi vi, som de eneste i branchen, tilbyder dig en 
  samlet løsning. Lige fra håndplukning af den rigtige kompressor til service og 
  rådgivning. Vi lytter til dine behov og udarbejder derefter en løsning, som passer til din virksomhed. For eksempel rådgiver vi dig i, hvordan du kan nedsætte dit 
  energiforbrug.


  Har du nogle spørgsmål omkring kompressorer?

  Hos Granzow A/S er vi specialiserede inden for kompressorer. Hvis du har nogle spørgsmål omkring Boge kompressorer, eller nogle andre former for kompressorer, så kontakt os endelig på tlf. 43 20 26 00. Så kan vi rådgive dig i, hvordan du tilrettelægger din drift, så du får det bedste udbytte af din kompressor. Du er også velkommen til at kontakte os på mail info@granzow.dk - så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 • https://www.boge.com/en/