BOGE C 14 PMDR 270 skruekompressor med integreret tørrer

Varenr.:  

165C14PMDR-270-10

BOGE C 14 PMDR skruekompressor
11kW 10 bar
0,32-1,500 m³/min.

 • 165C14PMDR-270-10
 • SKRUEKOMP. 11KW 10B 0,30-1,500M3/MIN
 • C14 PMDR 10 BAR

Log ind for at se priser

Log ind eller opret en konto. Så kan du se priser, tidligere bestillinger og lettere bestille fremover.

Varebeskrivelse

Hos Granzow tilbyder vi den komplette C PM-serie. Kontakt os for skræddersyede tilbud og ekspertvejledning om den optimale løsning til dine krav. Med over 88 års erfaring og et team af veluddannede specialister, står vi klar til at hjælpe dig.

BOGE Skruekompressor C 14 PMDR 270

BOGE Skruekompressor C 14 PMDR 270 er en bemærkelsesværdig kombination af kraftfuld ydeevne, kompakt design og stilhed. Kompressoren er designet til at levere enestående effektivitet og pålidelighed, samtidig med at den er lydsvag og nem at vedligeholde.

C-serien giver dig en oliesmurt og kompakt kompressor, der takket være det smarte design giver dig mindre tab af tryk. Serien kendetegnes ved exceptionelt lavt energiforbrug.

Kompakte BOGE-skruekompressorer har været kendt i branchen for deres pålidelighed i genereringen af ​​trykluft i mange år. Takket være deres integrerede design har de et lille fodaftryk og genererer trykluft med maksimal effektivitet. Den nyeste generation af C-serien har øget effektivitet, større fleksibilitet og perfekt ergonomi samt hørbart lavere støjemissioner og lettere vedligeholdelse. “Plug & work” af industriel kaliber har aldrig været nemmere.

Fordele ved anskaffelse af en skruekompressor fra C PM serien:

 • Højeste effektivitet: Den integrerede frekvensstyring med permanentmagnetmotor og indbygget tørrer gør, at C-serien fra BOGE kan opnå de højeste effektivitetsværdier. Kompressorens strømforbrug tilpasses automatisk i takt med behovet for trykluft, hvilket reducerer tomgang og udjævner trykvariationer.
 • Kompakt design: Med sin kompakte konstruktion passer C 14 PMDR 270 perfekt ind i ethvert arbejdsmiljø. Den intelligente udformning af enheden sikrer lavt interntryktab og jævn drift.
 • Ekstrem lydsvag: Skruekompressoren er designet til at være støjsvag, hvilket gør den ideel i støjfølsomme omgivelser.
 • Simpel vedligeholdelse: Der er nem adgang til komponenterne fra forsiden af enheden.

BOGE Base Control:
BOGE Base Control er grundstyreenheden, der sikrer intuitiv betjening og perfekt kontrol over kompressoren. Den tilbyder avancerede funktioner som automatisk frostbeskyttelse og BOGE lækagemonitor som standard.

Tekniske specifikationer:
Effektiv fri luftlevering (Minimum): 0,300 m³/min
Effektiv fri luftlevering (Maksimum): 1,500 m³/min
Driftstryk: 10,0 bar
Hovedmotor kapacitet: 11,0 kW
Motorbeskyttelse / Isolationsklasse: IP 55 / F
Driftsspænding (Kompressor): 400 V / 50 Hz
Kontrolspænding (Kompressor): 24 V AC / 24 V DC
Drifts-/Kontrolspænding (Tørrer): 230 V / 50 Hz
Køleluftflow (Kompressor): 2.000 m³/h
Køleluft volumetrisk flow (Tørrer): 320 m³/h
Suge- eller omgivelsestemperatur (Min-Max): +5...+40 °C
Trykluftudløbstemperatur over omgivelsestemperatur: 15 K
Dugpunkt ved indtagsforhold ifølge DIN ISO 7183: +3 °C
Restolieniveau i trykluft: < 3 mg/m³
Beholder volumen: 270 l
Tilladt maksimal beholderttryk: 11,0 bar

Dimensioner og vægt:
Bredde: 1.744 mm
Dybde: 804 mm
Højde: 1.404 mm
Tryklufttilslutning: G ¾
Vægt: 409 kg

Specifikationer

Spænding 400 V
Frekvens 50 Hz
Lydniveau 73 dB
Beholderstr. 270 l
Højde 1.404 mm
Bredde 1.744 mm
Dybde 804 mm
Weight 409

Brandbeskrivelse

 • Vælg Boge, hvis du vil have industrielle løsninger med slagkraft!
   
  Boge er et internationalt anerkendt mærke inden for kompressorer og trykluftløsninger, som er lig med kvalitet. Med over 100 års erfaring og ekspertise i branchen har Boge opnået en position som en pålidelig og innovativ producent af højt ydende kompressorer og tilbehør.
   
  Hos Granzow kan du få et bredt udvalg af kompressorer og tryklufttilbehør fra Boge. Lige fra oliefrie- og oliesmurte skruekompressorer til stempelkompressorer.
   
  Deres produkter er kendt for at være af høj kvalitet, pålidelige og energieffektive og er ideelle til en række applikationer, fra industriel produktion og behandling til medicinsk teknologi og fødevareindustrien.
  Boge er også kendt for deres engagement i bæredygtighed og miljømæssig ansvarlighed. Deres produkter er designet med fokus på at minimere energiforbruget og CO2-udledningen, samtidig med at de opretholder høj ydeevne og pålidelighed.
   
  Som en af de førende producenter af trykluftløsninger i verden, er Boge et mærke, der kan stoles på for at levere kvalitetsprodukter og pålidelig service. 
  Vi tilbyder derfor med stolthed Boge-produkter til vores kunder og sikrer, at deres behov for trykluftløsning er i de bedste hænder.

  Mangler du en god grund til at vælge Boge?

  • Innovativt design, der giver dig energibesparelser.
  • Industriløsninger, der er skabt med performance og lang levetid for øje.
  • Design der er built-to-last og har et utal af tilvalgsmuligheder, fx varmegenvinding.


  Køb din næste Boge kompressor hos Granzow A/S – det betaler sig

  En Boge kompressor er en god investering for din virksomhed, og er det på flere områder - både økonomisk, sikkerhedsmæssigt, helbredsmæssigt og miljømæssigt.
  Den er økonomisk, fordi den via dens energibesparende design sikrer dig et optimeret energiforbrug. Når det gælder luftkvaliteten, så er der mange brancher, fx food science, hvor det er afgørende at have en kompressor, der sikrer, at miljøet omkring kompressoren ikke ender forurenet af eksempelvis olie. Med en oliefri kompressor fra Boge støder du ikke ind i sådanne problemer, da Boge garanterer oliefri klasse 0 med deres oliefrie serier. 


  Hos Granzow A/S får du professionel viden om kompressorer.

  Vi har mange års erfaring med at finde den helt rette kompressorløsning til dig. Hos os får du et unikt samarbejde, fordi vi, som de eneste i branchen, tilbyder dig en 
  samlet løsning. Lige fra håndplukning af den rigtige kompressor til service og 
  rådgivning. Vi lytter til dine behov og udarbejder derefter en løsning, som passer til din virksomhed. For eksempel rådgiver vi dig i, hvordan du kan nedsætte dit 
  energiforbrug.


  Har du nogle spørgsmål omkring kompressorer?

  Hos Granzow A/S er vi specialiserede inden for kompressorer. Hvis du har nogle spørgsmål omkring Boge kompressorer, eller nogle andre former for kompressorer, så kontakt os endelig på tlf. 43 20 26 00. Så kan vi rådgive dig i, hvordan du tilrettelægger din drift, så du får det bedste udbytte af din kompressor. Du er også velkommen til at kontakte os på mail info@granzow.dk - så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 • https://www.boge.com/en/