87R-4P Oliefri kompressor 230V 50HZ 8bar

Varenr.:  

27087R-4P

Oliefri JUN-AIR 87R-4P kompressor udstyret med støjsvag motor og 25 liter lufttank.

Denne kompressor er udstyret med hjul, for nem og bekvem mobilitet.
 • 27087R-4P
 • KOMPRESSOR 230V 50HZ
 • 1770010
34.212,00 kr. OutOfStock
42.765,00 kr. Inkl. moms

Log ind for at se priser

Log ind eller opret en konto. Så kan du se priser, tidligere bestillinger og lettere bestille fremover.

Varebeskrivelse

87R-4P er en oliefri og alsidig kompressor fra JUN-AIR, der er designet til at levere pålidelig og effektiv trykluft til en række forskellige anvendelser. Med en imponerende ydeevne på 1,5 hk og en maksimal trykkapacitet på 8 bar er 87R-4P JUN-AIR ideel til både små og mellemstore industrier.

87R-4P kræver minimalt vedligeholdelse og er udstyret med en støjsvag motor, som gør at den kan stå i støjfølsomme miljøer. For at sikrer stabil luftforsyning har den også indbygget lufttank på 25 liter.
 
Kompressorkøling, optimeret tætning til cylindergeometri, nyt tætningsblandingsmateriale og brug af avancerede lejer er nogle af de trin, JUN-AIR tog for at øge kompressorens levetid. Samtidig er systemet i stand til at arbejde ved op til 120psi (eller 8 bar) kontinuerligt og har en indbygget aflastningsventil på trykafbryderen sammen med forspændte interne reed-ventiler for at tillade opstart mod tryk.
 
Kompressoren har et intuitivt betjeningspanel med en trykmåler og en regulator til at justere trykket, så det er nemt for dig at indstille og overvåge kompressorens ydeevne. Dertil er den udstyret med automatisk afbryder, der slukker for motoren, når luftbeholdertanken er fuld, hvilket sparer energi og forlænger levetiden for kompressoren.
 
87R-systemet inkorporerer et dobbelt luftfiltreringsskema med et 50 µm indsugningsfilter på kompressoren og en 5 µm filterregulator til tilførselsluft, der forlader tanken. Luftkompressoren er designet med pladsbegrænsninger i tankerne, hvilket gør den let at integrere i de fleste applikationer. Denne model er udstyret med hjul for nem og bekvem mobilitet.

Produktblade

  Navn Download Filtype
87R-4P.pdf 170 KB
.pdf

Specifikationer

Spænding 230 V
Frekvens 50 Hz
Luftmængde 28 l/min
Lydniveau 46 dB
Beholderstr. 4 l
Weight 0

Brandbeskrivelse

 • Det er ikke tilfældigt at mange vælger en kompressor fra det tidligere danskejede mærke, JUN-AIR. Kompressorer fremstillet af JUN-AIR er synonymt med høj kvalitet, lavt støjniveau, driftssikkerhed, og lang levetid. Deres størrelse gør, at de passer perfekt under et bord og så kan de installeres direkte eller tæt ved forbrugsstedet. Det er heller ikke unormalt at vi i vores serviceafdeling ser en kompressor, der har kørt i mere end 20 år - ja, faktisk nogle gange helt op til 30 år. Der er derfor gode penge at spare, når din næste kompressor er en JUN-AIR kompressor.

  Vedligeholdelsen er minimal, og det unikke kølesystem samt de slidstærke stempelringe sikrer selv under ekstreme forhold 100% kontinuerlig drift og en levetid pa° mindst 8.000 drift timer.
  Med en JUN-AIR kompressor får du et af de mest støjsvage kompressorer på markedet. Med et lydniveau på helt ned til 35 (dB) er det din garanti for et sundt arbejdsmiljø uden støjgener – det er mindre end et støjsvagt køleskab.

  Produkterne har udover det lave støjniveau også en række miljømæssige fordele. Vores små kompressorer fra JUN-AIR er i dag nogle af de mest energivenlige kompressorer med høj virkningsgrad. Deres lave energiforbrug fører til en reduceret CO2 udledning og bidrager dermed til en reduktion af drivhuseffekten. 

  En JUN-AIR kompressor er en god investering for din virksomhed på flere områder - både økonomisk, sikkerhedsmæssigt og helbredsmæssigt. Den er økonomisk, fordi den sparer dig penge på grund af dens lange levetid og lave energiforbrug. Når det gælder luftkvaliteten, er det i mange brancher afgørende at have en kompressor, der sikrer, at luften ikke forurenes af oliepartikler. Med en vandbaseret kompressor fra JUN-AIR sikrer du din virksomhed mod forurenet luft, og du sørger derfor for et sundt og sikkert miljø for dine medarbejdere, klienter og patienter.

  Er du i tvivl om hvilken kompressor der er bedst til lige nøjagtigt dit behov, forbrug og ønsker? Så kan vores eksperter hjælpe dig med gratis rådgivning.

 • https://jun-air.com