6-4 Oliesmurt kompressor 110V/60HZ 0,34kW

Varenr.:  

2706-4-110V/60HZ

Lydsvag oliesmurt kompressor.
110V/60HZ 0,34kW
Plug-and-play løsning - Nem installation
Lille & handy

 • 2706-4-110V/60HZ
 • OLIESMURT KOMP.110V/60HZ 0,34K
 • KOMPRESSOR
 • 1152000
25.684,00 kr. InStock
32.105,00 kr. Inkl. moms

Log ind for at se priser

Log ind eller opret en konto. Så kan du se priser, tidligere bestillinger og lettere bestille fremover.

Varebeskrivelse

JUN-AIR 6-4 er en ekstremt støjsvag oliesmurt kompressor, der er nem at montere direkte. Den leveres med flere praktiske funktioner, der sikrer optimal ydeevne og brugervenlighed.

Med en 5 μm luftfiltrering opnås en renere luftstrøm, og en trykregulator er inkluderet for nem regulering af trykniveauet. Kompressoren er også kendt for sin ekstremt støjsvage drift, hvilket gør den ideel til arbejdsmiljøer, hvor støjniveauet skal holdes på et minimum. Den kompakte størrelse og nemme betjening gør den praktisk og brugervenlig, og den kræver minimal vedligeholdelse, hvilket forlænger levetiden.

Tilbehør som 0.01 μm luftfiltrering og et autodrænsystem til receiveren med en kondensatflaske er tilgængelige for at sikre endnu renere trykluft og effektiv fjernelse af kondensvand.

JUN-AIR 6-4 kompressoren er nem at betjene og vedligeholde. Den er udstyret med en automatisk start/stop-funktion, der sikrer energieffektiv drift og forlænger kompressorens levetid. Desuden er den udstyret med en integreret trykaflastningsventil og termisk overbelastningsbeskyttelse, der sikrer optimal driftssikkerhed og beskyttelse mod overophedning.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp til at vælge den rette kompressor til dine specifikke behov. Vi står klar til at assistere dig.

Brug for hjælp?

Specifikationer

Spænding 110 V
Frekvens 60 Hz
Luftmængde 37 l/min
Lydniveau 45 dB
Beholderstr. 4 l
Weight 23

Brandbeskrivelse

 • Det er ikke tilfældigt at mange vælger en kompressor fra det tidligere danskejede mærke, JUN-AIR. Kompressorer fremstillet af JUN-AIR er synonymt med høj kvalitet, lavt støjniveau, driftssikkerhed, og lang levetid. Deres størrelse gør, at de passer perfekt under et bord og så kan de installeres direkte eller tæt ved forbrugsstedet. Det er heller ikke unormalt at vi i vores serviceafdeling ser en kompressor, der har kørt i mere end 20 år - ja, faktisk nogle gange helt op til 30 år. Der er derfor gode penge at spare, når din næste kompressor er en JUN-AIR kompressor.

  Vedligeholdelsen er minimal, og det unikke kølesystem samt de slidstærke stempelringe sikrer selv under ekstreme forhold 100% kontinuerlig drift og en levetid pa° mindst 8.000 drift timer.
  Med en JUN-AIR kompressor får du et af de mest støjsvage kompressorer på markedet. Med et lydniveau på helt ned til 35 (dB) er det din garanti for et sundt arbejdsmiljø uden støjgener – det er mindre end et støjsvagt køleskab.

  Produkterne har udover det lave støjniveau også en række miljømæssige fordele. Vores små kompressorer fra JUN-AIR er i dag nogle af de mest energivenlige kompressorer med høj virkningsgrad. Deres lave energiforbrug fører til en reduceret CO2 udledning og bidrager dermed til en reduktion af drivhuseffekten. 

  En JUN-AIR kompressor er en god investering for din virksomhed på flere områder - både økonomisk, sikkerhedsmæssigt og helbredsmæssigt. Den er økonomisk, fordi den sparer dig penge på grund af dens lange levetid og lave energiforbrug. Når det gælder luftkvaliteten, er det i mange brancher afgørende at have en kompressor, der sikrer, at luften ikke forurenes af oliepartikler. Med en vandbaseret kompressor fra JUN-AIR sikrer du din virksomhed mod forurenet luft, og du sørger derfor for et sundt og sikkert miljø for dine medarbejdere, klienter og patienter.

  Er du i tvivl om hvilken kompressor der er bedst til lige nøjagtigt dit behov, forbrug og ønsker? Så kan vores eksperter hjælpe dig med gratis rådgivning.

 • https://jun-air.com