OF302 Oliefri lydsvag kompressor 0,44kW

Varenr.:  

270OF302

OF302 Motoroliefri kompressor fra JUN-AIR

 • 100% driftcyklus
 • Kompakt og nem at bruge
 • Nem vedligeholdelse
 • 270OF302
 • OLIEFRI KOMPRESSOR 0,44KW
 • KOMPRESSOR
 • 2882100
9.810,00 kr. InStock
12.262,50 kr. Inkl. moms

Log ind for at se priser

Log ind eller opret en konto. Så kan du se priser, tidligere bestillinger og lettere bestille fremover.

Varebeskrivelse

Med OF302 får du en oliefri kompressor fra Jun-air, der er særdeles velegnet til medicinsk, laboratorie-, tandlæge-, og industribrug. FAD på 44 l/min.

Når der kræves en pålidelig tilførsel af trykluft, er Jun-Airs udvalg af kompressorer et godt valg.
JUN-AIR kompressorer er generelt nogle af de mest støjsvage kompressorer på markedet, og mærket er i sig selv kendt for, at deres enheder stadig er i drift efter 25 år – et vidnesbyrd om kvaliteten og pålideligheden af JUN-AIR kompressorer.

Med sin kraftfulde motor og robuste konstruktion leverer JUN-AIR OF302 kompressoren imponerende ydeevne og pålidelighed. Den er designet til at levere en maksimal luftstrøm på op til 100 liter pr. minut, hvilket sikrer en pålidelig forsyning af trykluft til en bred vifte af industrielle processer og applikationer.

Støjsvage, vibrationsfrie og pålidelige, Jun-Air kompressorer har et kompakt design og monteres nemt på brugsstedet - ideelle til laboratorie-, medicinsk-, dental-, gasgenerering, udskænkning af drikkevarer.

Produktblade

  Navn Download Filtype
OF302-Motor-Rev-C.pdf 203 KB
.pdf

Brug for hjælp?

Specifikationer

Weight 13,4

Brandbeskrivelse

 • Det er ikke tilfældigt at mange vælger en kompressor fra det tidligere danskejede mærke, JUN-AIR. Kompressorer fremstillet af JUN-AIR er synonymt med høj kvalitet, lavt støjniveau, driftssikkerhed, og lang levetid. Deres størrelse gør, at de passer perfekt under et bord og så kan de installeres direkte eller tæt ved forbrugsstedet. Det er heller ikke unormalt at vi i vores serviceafdeling ser en kompressor, der har kørt i mere end 20 år - ja, faktisk nogle gange helt op til 30 år. Der er derfor gode penge at spare, når din næste kompressor er en JUN-AIR kompressor.

  Vedligeholdelsen er minimal, og det unikke kølesystem samt de slidstærke stempelringe sikrer selv under ekstreme forhold 100% kontinuerlig drift og en levetid pa° mindst 8.000 drift timer.
  Med en JUN-AIR kompressor får du et af de mest støjsvage kompressorer på markedet. Med et lydniveau på helt ned til 35 (dB) er det din garanti for et sundt arbejdsmiljø uden støjgener – det er mindre end et støjsvagt køleskab.

  Produkterne har udover det lave støjniveau også en række miljømæssige fordele. Vores små kompressorer fra JUN-AIR er i dag nogle af de mest energivenlige kompressorer med høj virkningsgrad. Deres lave energiforbrug fører til en reduceret CO2 udledning og bidrager dermed til en reduktion af drivhuseffekten. 

  En JUN-AIR kompressor er en god investering for din virksomhed på flere områder - både økonomisk, sikkerhedsmæssigt og helbredsmæssigt. Den er økonomisk, fordi den sparer dig penge på grund af dens lange levetid og lave energiforbrug. Når det gælder luftkvaliteten, er det i mange brancher afgørende at have en kompressor, der sikrer, at luften ikke forurenes af oliepartikler. Med en vandbaseret kompressor fra JUN-AIR sikrer du din virksomhed mod forurenet luft, og du sørger derfor for et sundt og sikkert miljø for dine medarbejdere, klienter og patienter.

  Er du i tvivl om hvilken kompressor der er bedst til lige nøjagtigt dit behov, forbrug og ønsker? Så kan vores eksperter hjælpe dig med gratis rådgivning.

 • https://jun-air.com