Parker

Granzow A/S er din forhandler af produkter fra Parker

Hvorfor skal man vælge Parker?

Parker er verdens førende udbyder inden for 'Motion and Control' teknologier med præcisionsfremstillede løsninger til en bred vifte af mobile og industrielle markeder samt luftfartsindustrien. Parkers produkter er afgørende inden for stort set alt, der bevæger sig eller kræver styring og regulering. De har en uovertruffen bredde og dybde af produkter, som understøttes af en global førerposition inden for bl.a. filtrering, væske- og gashåndtering samt pneumatik.

Se vores store udvalg af Parker produkter her

Parker's produkter er afgørende inden for stort set alt, der bevæger sig eller kræver styring og regulering. Med førerposition inden for bl.a. filtrering, væske- og gashåndtering samt pnaumatisk har de ambitioner om at forbedre produktets levetid og konstruere systemer, der fungerer optimalt, udgør meningsfulde muligheder for kunderne, samtidig med at miljøpåvirkningen minimeres.

Hos Granzow A/S får du professionel viden om automatik og efterbehandling

Vi har mange års erfaring med at finde den helt rette automatik- og efterbehandlingsløsning til dig. Hos os får du et unikt samarbejde, fordi vi, som de eneste i branchen, tilbyder dig en 
samlet løsning, lige fra håndplukning af de rigtige komponenter til service og 
rådgivning. Vi lytter til dine behov og udarbejder derefter en løsning som passer til din virksomhed. For eksempel rådgiver vi dig i, hvordan du kan nedsætte dit 
energiforbrug.

 

Har du nogle spørgsmål omkring automatik eller efterbehandling?

Hos Granzow A/S er vi specialiserede inden for bl.a. automatik og efterbehandlingsløsninger. Hvis du har nogle spørgsmål omkring produktløsninger fra Parker, eller nogle andre former for automatik eller efterbehandling, så kontakt os endelig på tlf. 43 20 26 00. Så kan vi rådgive dig i, hvordan du tilrettelægger din drift, så du får det bedste udbytte af din installation. Du er også velkommen til at kontakte os på mail info@granzow.dk - så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 

Se alle produkterne fra Parker

Kontakt os og hør mere om vores produkter

– og hvordan vi laver den bedste løsning til dig
 

 

Vores leverandører og samarbejdspartnere

}