Servicesæt til M6/M24 motorserie

Varenr.:  

2715472014
982,00 kr. InStock
1.227,50 kr. Inkl. moms
Servicesæt til M6/M24 motorserie.
JUN-AIR reservedel.
 
Servicesæt inkluderer: 
  • Olie SJ-27F 16 oz. (Antal 2)
  • Pakninger
  • Indsugningsfilter
  • O-ringe
  • Fjeder
  • 2715472014
  • SERVICEKIT M6 - M24
  • KOMPRESSOR
  • 5472014

Varebeskrivelse

Servicesæt til M6/M24

Jun-Air 5472014 servicesæt brugt på smurt M6 motorserie. Servicesæt gendanner din enhed til de originale fabriksspecifikationer. 
Det anbefalede serviceinterval er hver 8.000 timer. 
 
Servicesæt inkluderer: Olie SJ-27F 16 oz. (Antal 2), pakninger, indsugningsfilter, o-ringe, fjeder.

Specifikationer

Depth 0
Height 0
Weight 1,384

Brandbeskrivelse

Det er ikke tilfældigt at mange vælger en kompressor fra det tidligere danskejede mærke, JUN-AIR. Kompressorer fremstillet af JUN-AIR er synonymt med høj kvalitet, lavt støjniveau, driftssikkerhed, og lang levetid. Deres størrelse gør, at de passer perfekt under et bord og så kan de installeres direkte eller tæt ved forbrugsstedet. Det er heller ikke unormalt at vi i vores serviceafdeling ser en kompressor, der har kørt i mere end 20 år - ja, faktisk nogle gange helt op til 30 år. Der er derfor gode penge at spare, når din næste kompressor er en JUN-AIR kompressor.

Vedligeholdelsen er minimal, og det unikke kølesystem samt de slidstærke stempelringe sikrer selv under ekstreme forhold 100% kontinuerlig drift og en levetid pa° mindst 8.000 drift timer.
Med en JUN-AIR kompressor får du et af de mest støjsvage kompressorer på markedet. Med et lydniveau på helt ned til 35 (dB) er det din garanti for et sundt arbejdsmiljø uden støjgener – det er mindre end et støjsvagt køleskab.

Produkterne har udover det lave støjniveau også en række miljømæssige fordele. Vores små kompressorer fra JUN-AIR er i dag nogle af de mest energivenlige kompressorer med høj virkningsgrad. Deres lave energiforbrug fører til en reduceret CO2 udledning og bidrager dermed til en reduktion af drivhuseffekten. 

En JUN-AIR kompressor er en god investering for din virksomhed på flere områder - både økonomisk, sikkerhedsmæssigt og helbredsmæssigt. Den er økonomisk, fordi den sparer dig penge på grund af dens lange levetid og lave energiforbrug. Når det gælder luftkvaliteten, er det i mange brancher afgørende at have en kompressor, der sikrer, at luften ikke forurenes af oliepartikler. Med en vandbaseret kompressor fra JUN-AIR sikrer du din virksomhed mod forurenet luft, og du sørger derfor for et sundt og sikkert miljø for dine medarbejdere, klienter og patienter.

Er du i tvivl om hvilken kompressor der er bedst til lige nøjagtigt dit behov, forbrug og ønsker? Så kan vores eksperter hjælpe dig med gratis rådgivning.

https://jun-air.com