Pressostat MDR 21/11 4-VEJS UL

Varenr.:  

2715074800
Pressostat.

Anvendes på Jun-Air kabinetmodeller.

 • 2715074800
 • PRESSOSTAT MDR 21/11 4-VEJS UL
 • 5074800
1.150,00 kr. OutOfStock
1.437,50 kr. Inkl. moms

Log ind for at se priser

Log ind eller opret en konto. Så kan du se priser, tidligere bestillinger og lettere bestille fremover.

Varebeskrivelse

En pressostat MDR 21/11 4-VEJS UL.
 
En pressostat til kompressor er en vigtig komponent i enhver trykluftsystem. Pressostaten overvåger trykket i din kompressor og sørger for, at den stopper, når det maksimale tryk er nået, og starter igen, når trykket falder til et bestemt niveau.
 
Vores pressostat til JUN-AIR kompressorer er fremstillet af materialer i høj kvalitet og er designet til at være pålidelig og holdbar. Den er nem at installere og indstille, og dens nøjagtige kontrol sikrer, at dit trykluftsystem fungerer optimalt og effektivt.
Det anbefales at udskifte den hvert femte år.
 
Uanset om du bruger en JUN-AIR kompressor til professionelle eller personlige formål, vil vores pressostat sikre, at din kompressor kører sikkert og effektivt. Så hvis du vil have en pålidelig og holdbar pressostat, der kan klare enhver udfordring, er vores produkt det perfekte valg.
 

Er du i tvivl om hvilken pressostat du skal bruge? Så send os en mail med billeder af top og bund på din eksisterende og vi sørger for, at du får købt den rette.

Brug for hjælp?

Specifikationer

Weight 0,33

Brandbeskrivelse

 • Det er ikke tilfældigt at mange vælger en kompressor fra det tidligere danskejede mærke, JUN-AIR. Kompressorer fremstillet af JUN-AIR er synonymt med høj kvalitet, lavt støjniveau, driftssikkerhed, og lang levetid. Deres størrelse gør, at de passer perfekt under et bord og så kan de installeres direkte eller tæt ved forbrugsstedet. Det er heller ikke unormalt at vi i vores serviceafdeling ser en kompressor, der har kørt i mere end 20 år - ja, faktisk nogle gange helt op til 30 år. Der er derfor gode penge at spare, når din næste kompressor er en JUN-AIR kompressor.

  Vedligeholdelsen er minimal, og det unikke kølesystem samt de slidstærke stempelringe sikrer selv under ekstreme forhold 100% kontinuerlig drift og en levetid pa° mindst 8.000 drift timer.
  Med en JUN-AIR kompressor får du et af de mest støjsvage kompressorer på markedet. Med et lydniveau på helt ned til 35 (dB) er det din garanti for et sundt arbejdsmiljø uden støjgener – det er mindre end et støjsvagt køleskab.

  Produkterne har udover det lave støjniveau også en række miljømæssige fordele. Vores små kompressorer fra JUN-AIR er i dag nogle af de mest energivenlige kompressorer med høj virkningsgrad. Deres lave energiforbrug fører til en reduceret CO2 udledning og bidrager dermed til en reduktion af drivhuseffekten. 

  En JUN-AIR kompressor er en god investering for din virksomhed på flere områder - både økonomisk, sikkerhedsmæssigt og helbredsmæssigt. Den er økonomisk, fordi den sparer dig penge på grund af dens lange levetid og lave energiforbrug. Når det gælder luftkvaliteten, er det i mange brancher afgørende at have en kompressor, der sikrer, at luften ikke forurenes af oliepartikler. Med en vandbaseret kompressor fra JUN-AIR sikrer du din virksomhed mod forurenet luft, og du sørger derfor for et sundt og sikkert miljø for dine medarbejdere, klienter og patienter.

  Er du i tvivl om hvilken kompressor der er bedst til lige nøjagtigt dit behov, forbrug og ønsker? Så kan vores eksperter hjælpe dig med gratis rådgivning.

 • https://jun-air.com