LEDIGE STILLINGER

& friends søger for Granzow en service-koordinator til den daglig koordinering af landsdækkende servicearbejde


Hos Granzow er de i gang med at revitalisere og omorganisere deres service back-office og søger derfor en udadvendt, selvstændig og teknisk orienteret servicekoordinator. Du skal have erfaring med daglig koordinering og planlægning af interne og eksterne serviceteknikeres daglige arbejdsopgaver og have lyst til at indgå̊ i et kompetent administrativt serviceteam.
 

Om jobbet


Du er erfaren i den kontinuerlige daglige kundekontakt, som hovedsageligt foregår på telefonen eller mail. Du har forståelse for, at du er nøglen til at serviceteknikernes arbejdsdag er planlagt og tilrettelagt opgavemæssigt. Det er essentielt, at du bestrider evnen til at have mange bolde i luften, uden at tabe nogle i en ofte hektisk hverdag.

De daglige hovedopgaver består af telefonisk kontakt til servicekunder. Udarbejde kørselsplanlægning samt styring af serviceteknikere. Daglig tilrettelæggelse af egen og serviceteknikers tid. Sørge for kontinuerlig oprettelse og korrekt registrering af serviceordre. Sikrer overholdelse af alle indgåede servicekontrakter og aftalte servicebesøg. Sørge for kontinuerlig og korrekt fakturering i samarbejde med kollegaer. Bestilling af service og reservedele til værksteds- og servicebesøg, samt diverse ad hoc-opgaver. Ligeledes vil du blive ansvarlig for administrativ håndtering af garantisager fra start til slut.

Servicekoordinatoren vil få reference til Servicechefen. Og succeskriteriet er ubetinget at skabe en stabil arbejdsdag for de interne og udekørende serviceteknikere, hvor deres kalendere er fyldt op med planlagte serviceopgaver.

 

Dine kvalifikationer
 

 • Du har en uddannelse indenfor den tekniske branche
 • Du har gerne erfaring fra lignende stilling som servicekoordinator

 • Du har erfaring med opslag i reservedelskataloger og manualer

 • Du har erfaring med fakturering

 • Du har tidligere arbejdet med kundekontakt og planlægning

 • Du har stærke it-kompetencer

 • Du har gode engelskkundskaber

Som person
 

 • Er du udadvendt og positiv
 • Kan du bevare overblikket også med mange bolde i luften
 • Har du sans for struktur
 • Er du en teamplayer

Du tilbydes


Et godt arbejdsmiljø i et dygtigt og rutineret team. Et job med mulighed for at præge den retning virksomheden bevæger sig i.

Løn efter kvalifikationer, deltagelse i bonus- og pensionsordning med Health Care.

Send os din ansøgning og dit CV allerede i dag. Vi indkalder til samtaler løbende og venter naturligvis gerne på den helt rette medarbejder.

Du søger jobbet via vores samarbejdspartner, & friends. Klik her.

 

Granzow A/S - siden 1935


Vi beskæftiger pt. cirka 35 medarbejdere og har serviceafdelinger i hhv. Glostrup og Løsning. Vi er en af markedets førende udbydere af udstyr og service til trykluft, vakuum, pumper og automatikprodukter.

Vores vision er at være blandt de førende leverandører inden for kompressor-, automatik-, vakuum- og pumpeteknologi, samt at være kendt for vores høje kompetence, kvalitet- og værdiskabende løsninger, der sikrer vores kunder en høj driftssikkerhed og god økonomi. Se mere på www.granzow.dk.

Kontakt os og hør mere om vores produkter

– og hvordan vi laver den bedste løsning til dig
 

 

Vores leverandører og samarbejdspartnere

}