OF302-15B oliefri kompressor 0,44kW

Varenr.:  

270OF302-15B
17.948,00 kr. OutOfStock
22.435,00 kr. Inkl. moms

Oliefri kompressor
Model OF302-15B
Utrolig støjsvag - Lydniveau på 65 dB
Luftmængde på 38 l/min ved 8 bar.

 • 270OF302-15B
 • OLIEFRI KOMPRESSOR 0,44KW
 • KOMPRESSOR
 • 1608783

Varebeskrivelse

Jun-air OF302-15B er en oliefri kompressor, som er velegnet til generelle laboratorieapplikationer, gasproduktion , anti-vibrationstabeller, massespektrometri, rheometre, gas- og ION-kromatografi.

Funktioner:

 • 100% oliefri kompressor
 • 100% driftcyklus
 • Kompakt og nem at bruge
 • Nem vedligeholdelse
 • Lang levetid
 • Lydsvag kompressor med et støjniveau på blot 65dB
 • Luftstrøm på 38 l/min ved 8 bar
 • 15 liter i modtagervolumen

Produktblade

  Navn Download Filtype
OF302-15B oliefri kompressor 0,44kW
OF302-15B.pdf 333 KB
.pdf

Specifikationer

Spænding 230 V
Frekvens 50 Hz
Luftmængde 38 l/min
Lydniveau 65 dB
Beholderstr. 15 l
Depth 0
Height 0
Weight 27

Brandbeskrivelse

Det er ikke tilfældigt at mange vælger en kompressor fra det tidligere danskejede mærke, JUN-AIR. Kompressorer fremstillet af JUN-AIR er synonymt med høj kvalitet, lavt støjniveau, driftssikkerhed, og lang levetid. Deres størrelse gør, at de passer perfekt under et bord og så kan de installeres direkte eller tæt ved forbrugsstedet. Det er heller ikke unormalt at vi i vores serviceafdeling ser en kompressor, der har kørt i mere end 20 år - ja, faktisk nogle gange helt op til 30 år. Der er derfor gode penge at spare, når din næste kompressor er en JUN-AIR kompressor.

Vedligeholdelsen er minimal, og det unikke kølesystem samt de slidstærke stempelringe sikrer selv under ekstreme forhold 100% kontinuerlig drift og en levetid pa° mindst 8.000 drift timer.
Med en JUN-AIR kompressor får du et af de mest støjsvage kompressorer på markedet. Med et lydniveau på helt ned til 35 (dB) er det din garanti for et sundt arbejdsmiljø uden støjgener – det er mindre end et støjsvagt køleskab.

Produkterne har udover det lave støjniveau også en række miljømæssige fordele. Vores små kompressorer fra JUN-AIR er i dag nogle af de mest energivenlige kompressorer med høj virkningsgrad. Deres lave energiforbrug fører til en reduceret CO2 udledning og bidrager dermed til en reduktion af drivhuseffekten. 

En JUN-AIR kompressor er en god investering for din virksomhed på flere områder - både økonomisk, sikkerhedsmæssigt og helbredsmæssigt. Den er økonomisk, fordi den sparer dig penge på grund af dens lange levetid og lave energiforbrug. Når det gælder luftkvaliteten, er det i mange brancher afgørende at have en kompressor, der sikrer, at luften ikke forurenes af oliepartikler. Med en vandbaseret kompressor fra JUN-AIR sikrer du din virksomhed mod forurenet luft, og du sørger derfor for et sundt og sikkert miljø for dine medarbejdere, klienter og patienter.

Er du i tvivl om hvilken kompressor der er bedst til lige nøjagtigt dit behov, forbrug og ønsker? Så kan vores eksperter hjælpe dig med gratis rådgivning.

https://jun-air.com