6-4 Oliesmurt kompressor 0,34kW

Varenr.:  

2706-4

Lydsvag oliesmurt kompressor.
Plug-and-play løsning - Nem installation
Lille & handy

 • 2706-4
 • OLIESMURT KOMPRESSOR 0,34KW
 • KOMPRESSOR
 • 1113100
17.132,00 kr. InStock
21.415,00 kr. Inkl. moms

Log ind for at se priser

Log ind eller opret en konto. Så kan du se priser, tidligere bestillinger og lettere bestille fremover.

Varebeskrivelse

Med Jun-air 6-4 får du en kraftfuld og pålidelig løsning, der opfylder behovene i industrien, hvor der kræves en højere kapacitet af trykluft. Ideel til større kommercielle og industrielle applikationer, hvor der er behov for en pålidelig og effektiv trykluftforsyning.

Jun-air 6-4 er en ekstrem støjsvag oliesmurt kompressor, som er nem at montere direkte.

Funktioner:

 • 5μm luftfiltrering
 • Trykregulator medfølger
 • Ekstremt støjsvag
 • Kompakt og nem at bruge
 • Nem vedligeholdelse
 • Lang levetid

Tilbehør:

 • 0.01μm luftfiltrering
 • Receiver autodrain system Condensate bottle

JUN-AIR 6-4 kompressoren er nem at betjene og vedligeholde. Den er udstyret med en automatisk start/stop-funktion, der sikrer energieffektiv drift og forlænger kompressorens levetid. Desuden er den forsynet med en integreret trykregulator og manometer, som giver brugeren mulighed for at justere og overvåge trykluftsudgangen.

Læs også de tilknyttede specifikationer om Jun-air kompressoren 6-4 nedenfor.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til at vælge den rette kompressor til dine specifikke behov.

Brug for hjælp?

Specifikationer

Spænding 230 V
Frekvens 50 Hz
Luftmængde 32 l/min
Lydniveau 45 dB
Beholderstr. 4 l
Weight 18

Brandbeskrivelse

 • Det er ikke tilfældigt at mange vælger en kompressor fra det tidligere danskejede mærke, JUN-AIR. Kompressorer fremstillet af JUN-AIR er synonymt med høj kvalitet, lavt støjniveau, driftssikkerhed, og lang levetid. Deres størrelse gør, at de passer perfekt under et bord og så kan de installeres direkte eller tæt ved forbrugsstedet. Det er heller ikke unormalt at vi i vores serviceafdeling ser en kompressor, der har kørt i mere end 20 år - ja, faktisk nogle gange helt op til 30 år. Der er derfor gode penge at spare, når din næste kompressor er en JUN-AIR kompressor.

  Vedligeholdelsen er minimal, og det unikke kølesystem samt de slidstærke stempelringe sikrer selv under ekstreme forhold 100% kontinuerlig drift og en levetid pa° mindst 8.000 drift timer.
  Med en JUN-AIR kompressor får du et af de mest støjsvage kompressorer på markedet. Med et lydniveau på helt ned til 35 (dB) er det din garanti for et sundt arbejdsmiljø uden støjgener – det er mindre end et støjsvagt køleskab.

  Produkterne har udover det lave støjniveau også en række miljømæssige fordele. Vores små kompressorer fra JUN-AIR er i dag nogle af de mest energivenlige kompressorer med høj virkningsgrad. Deres lave energiforbrug fører til en reduceret CO2 udledning og bidrager dermed til en reduktion af drivhuseffekten. 

  En JUN-AIR kompressor er en god investering for din virksomhed på flere områder - både økonomisk, sikkerhedsmæssigt og helbredsmæssigt. Den er økonomisk, fordi den sparer dig penge på grund af dens lange levetid og lave energiforbrug. Når det gælder luftkvaliteten, er det i mange brancher afgørende at have en kompressor, der sikrer, at luften ikke forurenes af oliepartikler. Med en vandbaseret kompressor fra JUN-AIR sikrer du din virksomhed mod forurenet luft, og du sørger derfor for et sundt og sikkert miljø for dine medarbejdere, klienter og patienter.

  Er du i tvivl om hvilken kompressor der er bedst til lige nøjagtigt dit behov, forbrug og ønsker? Så kan vores eksperter hjælpe dig med gratis rådgivning.

 • https://jun-air.com