CompAir D15HRS Oliefri Skruekompressor frekvensreguleret 15 kW

Varenr.:  

103D15HRS-W

D15H RS kompressor fra CompAir
100% oliefri skruekompressor fra DH serien
Hos Granzow tilbyder vi hele DH-serien fra CompAir

Fås både i luft- og vandkølet model

Energivenlig
 

FAD: 0,71 - 6,87 m3/min.
Tryk: 5-10 bar.
Effekt: 15-37 kW.

  • 103D15HRS-W
  • OLIEFRI SKRUEKOMP. REG.15 KW W

Log ind for at se priser

Log ind eller opret en konto. Så kan du se priser, tidligere bestillinger og lettere bestille fremover.

Varebeskrivelse

CompAir D15HRS Oliefri Skruekompressor: Effektiv, Sikker og Miljøvenlig

Hos Granzow tilbyder vi hele DH-serien af disse fremragende kompressorer og kan skræddersy dem efter dine specifikke behov.

Tag kontakt til os for at få et tilbud eller rådgivning om, hvilken løsning der bedst imødekommer dine krav. Med mere end 88 års ekspertise i branchen og et team af veluddannede ingeniører samt andre med faglige kompetencer, står vi klar til at hjælpe dig med den optimale løsning.

CompAir D15HRS oliefri skruekompressor, der er blevet certificeret som ISO 8573-1:2010 (E) og fri for silikone. En banebrydende teknologi der garanterer en renere og sikrere luftforsyning uden risiko for olieforurening.

Se videoen om DH serien fra CompAir

Vandinjiceret, silikonefri og oliefri luft
Industrier der producerer elektronik, kemiske varer, medicin, mad og drikkevarer, er afhængige af ren, oliefri trykluft som en sikker, ren energikilde til at drive produktionsudstyr. Undertiden kommer luften i direkte kontakt med det produkt, der oprettes, så det er afgørende, at renheden af ​​luften til enhver tid opretholdes.

DH-serien tilbyder dig følgende fordele:

  • Enkelt-trins, direkte drevet kompressionselement maksimerer effektiviteten og minimerer vedligeholdelse.
  • Vandsmøring sikrer en god afkøling af kompressionsprocessen samt en høj effektivitet.
  • Ingen gearkasse betyder intet behov for tilhørende smøring.
  • Lave belastninger af lejer og lave hastigheder betyder, at forseglede lejer kan anvendes uden smøring.
  • Frekvensregulering som tilvalg kan yderligere reducere energiomkostninger samt holde konstant trykniveau.
  • Designet af kabinetet er udformet så det giver støjreduktion samtidig med du får et kabinet, der er let at tilgå når det gælder installation og service.

 

Effektivitet i særklasse
Den unikke design af DH-serien kombinerer lavere hastigheder og lavere driftstemperaturer, hvilket resulterer i en imponerende effektivitet og mindre slid på komponenterne. Med færre bevægelige dele sammenlignet med lignende maskiner, er der mindre risiko for fejl. Kompressoren bruger en enkelttrins, direkte-drevet motor uden tandhjul eller remme for at maksimere effektiviteten og minimere vedligeholdelsesbehovet.
 
Avanceret vandindsprøjtningsteknologi
Den vandinjiceret design smører, køler og tætner kompressionsprocessen, hvilket maksimerer effektiviteten. Med driftstemperaturer på mindre end 60°C opnås næsten isoterme kompression.
 
Intelligent kontrol med Delcos XL
Delcos XL-kompressorstyring sikrer sikker og pålidelig drift af dit komprimerede luftsystem ved konstant overvågning af driftsparametre: tryk, motorens hastighed, driftstimer og temperatur. Det har en brugervenlig touchscreen-grænseflade med integreret SD-kort til dybdegående analyse.
 
Energi- og miljøvenlig
D15HRS kompressoren kan præcist matche ydelsen med systemets luftbehov, hvilket giver en enestående effektivitet og pålidelighed. Ved korrekt anvendelse kan en variabel frekvensregulering levere betydelige energibesparelser og en stabil luftforsyning ved konstant tryk - brugen af en frekvensreguleret kompressor kan spare op til 35% energi!
 
Komplet tryghed med CompAir Assure Garanti
Med CompAir Assure Garanti dækkes din D15HRS kompressor i op til 44.000 timer eller 6 år (afhængigt af hvad der indtræffer først), hvilket giver dig fuldstændig ro i sindet ved dit køb (underlagt vilkår og betingelser). Få adgang til disse fordele via en serviceaftale med Granzow A/S.
 
PureCARE: Skræddersyede serviceplaner
PureCARE er en specielt designet serviceplan til CompAir's oliefri produktserie, der sikrer uafbrudt og uforurenet komprimeret luft. Hver PureCARE serviceplan tilpasses din specifikke anvendelse og inkluderer originale reservedele fra CompAir.
 
Tekniske specifikationer:
FAD: 0,71 - 6,87 m³/min.
Tryk: 5-10 bar.
Effekt: 15-37 kW

Specifikationer

Spænding 400 V
Frekvens 50 Hz
Lydniveau 65 dB
Weight 639