Flintec - verdensførende på vægtmåling

Granzow A/S er din Flintec forhandler

Hvorfor vælge Flintec måleudstyr?

Flintec er en verdens ledende producenter af høj kvalitet, præcision, vægtmålingsteknologier til brug i en lang række industrielle sektorer.

Flintecs omfattende sortiment af belastningsceller med belastningsmåler og kraftsensorer er yderst pålidelige, nøjagtige og omkostningseffektive. Kombinationen af ​​Flintec-sensorer og vores omfattende udvalg af tilbehør og elektronik muliggør design og installation af et komplet vejesystem.

Se vores store udvalg af Flintec måleudstyr her

 

Hos Granzow A/S får du professionel viden om måleudstyr

Vi har mange års erfaring med at finde det helt rette måleudstyr til dig. Hos os får du et unikt samarbejde, fordi vi, som de eneste i branchen, tilbyder dig en 
samlet løsning, lige fra håndplukning af den rigtige måleenhed til service og 
rådgivning. Vi lytter til dine behov og udarbejder derefter en løsning som passer til din virksomhed.

 

Har du nogle spørgsmål omkring måleudstyr?

Hos Granzow A/S er vi specialiserede inden for kompressorer. Hvis du har nogle spørgsmål omkring måleudstyr fra Flintec eller nogle andre former for måleudstyr eller automatikprodukter, så kontakt os endelig på tlf. 43 20 26 00. Så kan vi rådgive dig i, hvordan du tilrettelægger din drift, så du får det bedste udbytte. Du er også velkommen til at kontakte os på mail info@granzow.dk - så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 

Se alle produkterne fra Flintec

Kontakt os og hør mere om vores produkter

– og hvordan vi laver den bedste løsning til dig
 

 

Vores leverandører og samarbejdspartnere

}