Broomwade - den perfekte løsning til dig, der ikke kører en 24-7-produktion, men som stadig er ude efter kvalitet.

Granzow A/S er din forhandler af Broomwade kompressorer

Hvorfor vælge en Broomwade kompressor?

Broomwade er et fleksibelt brand, der fungerer som et supplement til vores high-end brands som eksempelvis CompAir. Broomwade egner sig især godt til dig, der ikke har så mange drifttimer. Så hvis du er i den klasse, der ikke kører en 24/7-produktion så er disse kompressorer meget vel noget for dig. Med Broomwade får du samtidig en plug-and-play-løsning, der hurtigt kan leveres uanset dine specifikationer.  

Skruekompressorer fra Broomwade - fixed speed og frekvensregulerede - er den ultimative løsning til industrielle behov hos små til mellemstore virksomheder. Hele serien er designet til kontinuerlig brug under selv de mest barske forhold, idet man er særlig opmærksom på modularitet, energiforbrug, lave drifts- og vedligeholdelsesomkostninger og let installation og brug.

Ved at vælge Broomwade får du et solidt supplement til vores dyrere high-end løsninger. Du får en ideel løsning, hvis du er en lille eller medium virksomhed, der vægter kontinuerligt forbrug højt men som ikke har brug for den dyreste løsning. Samtidig får du en kompressor, hvor du får op til fem års garanti - et vidne om at du får et kvalitetsprodukt på trods af lavere engangspris. Teknologien bag Broomwade tilbyder dig samtidig en energivenlig løsning.

 

Køb din næste Broomwade kompressor hos Granzow A/S 
– det betaler sig

En Broomwade kompressor er en god investering for din virksomhed, og er det på flere områder - både økonomisk, sikkerhedsmæssigt, helbredsmæssigt og miljømæssigt. Den er økonomisk fordi den via dens energibesparende design sikrer dig et optimeret energiforbrug.

 

Hos Granzow A/S får du professionel viden om kompressorer

Vi har mange års erfaring med at finde den helt rette kompressorløsning til dig. Hos os får du et unikt samarbejde, fordi vi, som de eneste i branchen, tilbyder dig en 
samlet løsning, lige fra håndplukning af den rigtige kompressor til service og 
rådgivning. Vi lytter til dine behov og udarbejder derefter en løsning som passer til din virksomhed. For eksempel rådgiver vi dig i, hvordan du kan nedsætte dit 
energiforbrug.

 

Har du nogle spørgsmål omkring kompressorer?

Hos Granzow A/S er vi specialiserede inden for kompressorer. Hvis du har nogle spørgsmål omkring Boge kompressorer, eller nogle andre former for kompressorer, så kontakt os endelig på tlf. 43 20 26 00. Så kan vi rådgive dig i, hvordan du tilrettelægger din drift, så du får det bedste udbytte af din kompressor. Du er også velkommen til at kontakte os på mail info@granzow.dk - så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 

Se alle produkterne fra Broomwade

Kontakt os og hør mere om vores produkter

– og hvordan vi laver den bedste løsning til dig
 

 

Vores leverandører og samarbejdspartnere

}