Boge - industrielle løsninger med slagkraft

Granzow A/S er din forhandler af Boge kompressorer

Hvorfor vælge en Boge kompressor?

Alle Boges skruekompressorer tilbyder maksimal pålidelighed, yderst effektiv betjening og ekstremt nem vedligeholdelse. Uanset om det er med olieindsprøjtningskøling eller oliefri, frekvensstyret, bæltdrevet eller direkte koblet - disse robuste maskiner udgør rygraden i industrien.

Mangler du en god grund til at vælge Boge?

•  Innovativt design, der giver dig energibesparelser
•  Industriløsninger, der er skabt med performance og lang levetid for øje
•  Design der er built-to-last og har et utal af tilvalgsmuligheder, fx varmegenvinding

Ved at vælge Boge får du en kompressor udviklet af en af de førende på markedet, der med sine innovative designvalg giver dig en bedre drift, længere levetid og et utal af tilvalg, så din trykluft er sammensat lige efter dine specifikationer.

Se vores store udvalg af Boge kompressorer her

 

Køb din næste Boge kompressor hos Granzow A/S 
– det betaler sig

En Boge kompressor er en god investering for din virksomhed, og er det på flere områder - både økonomisk, sikkerhedsmæssigt, helbredsmæssigt og miljømæssigt. Den er økonomisk fordi den via dens energibesparende design sikrer dig et optimeret energiforbrug. Når det gælder luftkvaliteten, så er der mange brancher, fx food science, hvor det er afgørende at have en kompressor, der sikrer, at miljøet omkring kompressoren ikke ender forurenet af eksempelvis olie. Med en oliefri kompressor fra Boge støder du ikke ind i sådanne problemer, da Boge garanterer oliefri klasse 0 med deres oliefrie serier. 

Læs mere om Boge kompressorer her

 

Hos Granzow A/S får du professionel viden om kompressorer

Vi har mange års erfaring med at finde den helt rette kompressorløsning til dig. Hos os får du et unikt samarbejde, fordi vi, som de eneste i branchen, tilbyder dig en 
samlet løsning, lige fra håndplukning af den rigtige kompressor til service og 
rådgivning. Vi lytter til dine behov og udarbejder derefter en løsning som passer til din virksomhed. For eksempel rådgiver vi dig i, hvordan du kan nedsætte dit 
energiforbrug.

 

Har du nogle spørgsmål omkring kompressorer?

Hos Granzow A/S er vi specialiserede inden for kompressorer. Hvis du har nogle spørgsmål omkring Boge kompressorer, eller nogle andre former for kompressorer, så kontakt os endelig på tlf. 43 20 26 00. Så kan vi rådgive dig i, hvordan du tilrettelægger din drift, så du får det bedste udbytte af din kompressor. Du er også velkommen til at kontakte os på mail info@granzow.dk - så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 

Se alle produkterne fra Boge

Kontakt os og hør mere om vores produkter

– og hvordan vi laver den bedste løsning til dig
 

 

Vores leverandører og samarbejdspartnere

}