4320 2600

Service

Skræddersyet serviceordning, overvågning og hurtig udrykning

Hos Granzow A/S får du service af dine kompressor- og pumpekomponenter – i hele landet, i alle døgnets timer og året rundt.

Slip for besværlige serviceaftaler, og få et overblik over alle dine komponenter. Du er garanteret optimal drift, når du kender dine maskinkomponenters tilstand – og du slipper for omkostningsfulde driftsforstyrrelser.

Skulle uheldet alligevel være ude, står vi klar til at rykke ud med det samme, så du får minimeret skaderne.

Ring til vores serviceafdeling døgnet rundt på telefon 70 13 26 00. Hvis du har brug for os uden for normal arbejdstid, vil du blive henvist til den vagthavende montør i dit område.

 

Skræddersyede serviceaftaler til dit behov

Med en serviceaftale hos Granzow A/S får du kun det, du har brug for. Du slipper derfor også for fordyrende serviceordninger med unødvendige standardaftaler, som sparer dig for mange omkostninger i forbindelse med vedligeholdelse af dine komponenter.

Vi udfører service på alle mærker, og det giver dig en stor fordel. Uanset hvilken opgave, du har til os, udfører vi den nemlig.

Du får en helt unik aftale, som ikke findes andre steder, når du vælger at lave en serviceordning hos Granzow. Fordi vi er de eneste på markedet, der beskæftiger sig med hele paletten lige fra design, rådgivning, reparation og service, har vi oparbejdet bred faglig viden, som kommer dig til gavn.

Vi udfører din service professionelt og effektivt, og du er sikker på, at intet bliver overset.

 

Service med sikkerhed

Du får sikkerhed i at vide, at dine komponenter kører stabilt og gnidningsfrit. Derudover får du overblik over dine maskiners tilstand, og du modtager efter vores servicebesøg en detaljeret tilstandsrapport, så du altid er ajourført.

Derudover sparer du både tid og penge på en ordentlig serviceaftale. For eksempel foretager vi en kontrol af dine trykluftssystemer – også kaldet LEAQS.

Er der huller, som betyder lufttab og dermed ringere drift, reparerer vi dem for dig, og giver dig adgang til en database, hvor du får overblik over tidligere utætheder og hvilke huller, vi har lappet.

Brug os, når du vil være sikker på, at du får ordentlig service af dine

Vi står altid klar til at rykke ud og give gode råd, som gør hverdagen nemmere for dig.

Kontakt Granzow A/S på telefon 43 20 26 00 inden for normal arbejdstid eller på telefon 70 13 26 00 ved akut behov uden for arbejdstid.

 
KONTAKT MEDARBEJDER FOR NÆRMERE INFORMATION

Thomas H. Pedersen, Servicechef

Mobil: 3017 7838|E-mail: thp@granzow.dk

Kontakt os og hør mere

SEND EN BESKED

Leverandører: