4320 2600
 

Mere end blot rådgivning

Spar dig selv for at skulle holde styr på mange forskellige leverings- og serviceaftaler, og saml i stedet det hele ét sted. Så slipper du for bøvl og irriterende driftsstop.

Lad Granzow overtage ansvaret for alt fra levering til service, så du kun behøver at henvende dig ét sted.

Her får du som det eneste sted på markedet en 360-graders løsning, når du har brug for design, reparation, rådgivning og service af dine komponenter.

Kontakt os på telefon 43 20 26 00 eller ring til vores døgnvagt på 70 13 26 00. Vi står altid klar til at hjælpe dig og din virksomhed.

Skræddersyede løsninger til dit behov

Vi er de eneste på markedet, der tilbyder dig alt under samme tag – lige fra design af håndplukkede komponenter tilpasset din specialopgave til serviceordninger, der passer til dine ønsker og behov.

Unik viden – unikke løsninger

Granzow har markedets største viden indenfor de 4 hovedområder, der skal til for at køre en produktion:

Hos os får du en produktløsning, der er designet specifikt til dig. For at tilbyde dig unikke løsninger, håndplukker vi komponenter efter dine ønsker. Derfor får du altid den kvalitet, teknologi og service, som er den bedste.

Når du vælger at samarbejde med os, er du sikker på, at vi finder en løsning, der gør din produktion og din hverdag nemmere. 80 års erfaring med hele paletten har nemlig resulteret i en stor vidensbank – og den deler vi gerne med dig.

Tag vores viden med hjem

Hos Granzow A/S får du værdi i form af viden – både vores og din egen.

Når du er vores kunde, er det vigtigt for os, at du får mere end bare rådgivning. Vi ønsker også at give dig værktøjer, som du implementerer i din hverdag, og bruger til at få din produktion til at glide.

Flere gange årligt har du mulighed for at uddanne dig, så du får opdateret din viden omkring den seneste forskning inden for kompressor-, automatik-, vakuum- og pumpeteknologi, nye idéer til at energioptimere din virksomhed og meget mere.

Brug os, når du vil have design, installation, rådgivning, service eller ny viden om alt inden for udstyr til: 

Vi designer løsninger til virksomheder i alle størrelser, lige fra små tandlægepraksisser til de store såsom MAN Diesel, Novo Nordisk, Grundfoss og Leo Pharma, og vi garanterer dig, at vi også vil skabe værdi for din virksomhed.

Kontakt Granzow A/S på telefon 43 20 26 00 og få den rådgivning, der skaber mere værdi for din virksomhed. Vi har også en servicedøgnvagt, som du kan kontakte alle døgnets timer på telefon 70 13 26 00.

Kontakt os og hør mere

SEND EN BESKED

Leverandører: