VENTILER

Magnetventil


Vælg den rette magnetventil fra vores komplette serier 


Hos Granzow A/S forhandler vi magnetventiler i høj kvalitet til din virksomhed. Vi kan bistå med rådgivning omkring ventiler i alle former og modeller, så du kan få det optimale ud af din produktion.

Du kan vælge den rette magnetventil fra enten vores tovejs eller vores flervejs magnetventilserie fra Lucifer:

  • Tovejs modellerne er allround magnetventiler, som har en stor kapacitet og høj tryk- og temperaturvariation. Dertil er de i rustfri udførelse til aggressive medier.
  • Flervejs magnetventilerne giver dig mulighed for at vælge mellem en 2-2, 3-2 eller 5-2 komplet magnetventilserie, som passer til alle former for styringer.
     

Vi har også den rette ventil til dit behov 


Hvis du står og mangler ventiler i den bedste kvalitet, er Granzow det rette sted at henvende sig. Med vores magnetventiler får du ventiler, der aktiveres af en elektromagnet og kan, alt afhængig af designet, skiftes nemt og hurtigt.

Ikke to typer styring er ens. Derfor har vi selvfølgelig altid den ventil, der er målrettet lige det behov, du og din virksomhed måtte have.

Her kan du læse mere om vores store udvalg af ventiler.
 

Hos Granzow garanterer vi kvalitet der holder i mange år 


Granzow er en af Danmarks førende leverandører af automatikprodukter. Foruden vores meget efterspurgte magnetventil, forhandler vi et stort udvalg af udstyr til trykluft, vakuum og pumper. Vi opfylder kravene til moderne ventiler ved at levere produkter, der går mod mindre spænding (24 V DC), og som har et lavt strømforbrug.

Vores dygtige eksperter håndplukker komponenter efter dine ønsker og behov. Derudover har vi stor erfaring i at levere skræddersyede løsninger på ventiler i alle former og modeller til vores kunder. Endvidere er vores eksperter til rådighed for dig, så du kan få den bedste rådgivning, når du skal vælge, hvilken ventil du skal bruge. Du får derfor altid den bedste kvalitet og service, når du vælger os som din leverandør af ventiler.
 

Kontakt os i dag og find den rette magnetventil til dit behov


Vi er bredt anerkendt i branchen for at levere hydraulik og pneumatik produkter i en så god kvalitet, at de holder i mange år ude i industrien. Med en magnetventil fra Granzow sikrer du, at din virksomhed får det bedste produkt på markedet.

Vi har med garanti en magnetventil, der passer til dit behov.

For mere information om magnetventiler, kan du kontakt os på tlf. 43 20 26 00 eller på info@granzow.dk.

Du kan også sende os en besked nedenfor og høre mere.

Da ventiler typisk er styret af trykluft, foretager vi også lækagesøgninger, hvis din virksomhed har problemer med jeres trykluftsystemer – læs mere her på siden.

Magnetventil

Kontakt os og hør mere om vores produkter

– og hvordan vi laver den bedste løsning til dig
 

 

Vores leverandører og samarbejdspartnere

}