VENTILER

3 VEJS VENTIL


Vi leverer din 3 vejs ventil i høj kvalitet


Står din virksomhed og mangler en 3 vejs ventil, kan vi være behjælpelige med dette. Hos Granzow A/S har vi et stort udvalg af 3 vejs ventiler i høj kvalitet og til alle behov. I vores sortiment finder du for eksempel:

  • Lucifer 3-vejs magnetventiler med stor kapacitet og høj tryk/temperatur variation i messing, aluminium og anodiseret aluminium
  • Granzow 3 vejs kugleventil i syrefast rustfrit stål.

Vores sortiment af trevejsventiler er udelukkende kvalitetsprodukter, som er nøje udvalgt efter vores egne høje kvalitetstandarder. Derfor kan du være sikker på, at vi kun sælger dig en 3 vejs ventil, som vi selv ville anvende. Vi kan hjælpe dig med hvilken som helst 3 vejs ventil-funktion og anvendelse, du har brug for.


Vi har et stort udvalg af 3 vejs magnetventil og meget mere


En ventil er et vigtigt komponent og det kan være afgørende, at have din rigtige ventil for at få en effektiv produktion. Det er derfor vigtigt for os, at vi kan tilbyde et bredt udvalg af ventiler. Uanset, om det er en 3 vejs ventil, 3 vejs kugleventil eller en helt tredje type ventil, som du står og mangler, så garanterer vi, at vi har løsningen her hos Granzow A/S.    

Du kan se et udvalg af vores ventiler her.


Vi sælger mere end bare komponenter


Vores fokus er at blive førende leverandør indenfor trykluft, automatik, vakuum og pumpeteknologi. Vi har derfor et bredt udvalg af kvalitetsmaskiner, reservedele og hvad du ellers skal bruge i produktionen,

Du kan se vores sortiment og andre produkter, vi servicerer her.


Vi rådgiver og hjælper din virksomhed


Hos Granzow A/S har vi mange års erfaring med levering til industrien og dermed også den nødvendige erfaring og viden, som skal til for at rådgive og vejlede din virksomhed omkring købet af den rigtige ventil til din produktion. Det er især vigtigt, fordi der ikke er to styringstyper som er ens.  

Vi forstår vigtigheden af altid at have kunden i fokus. Derfor lytter vi til dine behov og hjælper dig med at vælge det rigtige produkt. For at du skal føle dig i trygge hænder, har vi stort fokus på at give dig en solid viden om vores produkter, inden du vælger at bruge os som leverandør. Vi forhandler derfor ikke bare produkter, men også erfaringer og viden.

Hvis du har brug for hjælp til hvilken ventil, som passer bedst til dit behov, står vi klar til at rådgive dig og sørge for at finde frem til den ventil, som passer til netop din produktion.

Kontakt os på 43 20 26 00 eller send os en besked via denne kontaktformular.

Kontakt os og hør mere om vores produkter

– og hvordan vi laver den bedste løsning til dig
 

 

Vores leverandører og samarbejdspartnere

}