VAKUUM

VAKUUMMASKINE


Vi har den vakuummaskine du leder efter


Hos Granzow har vi et stort udvalg af vakuummaskiner, som du kan vælge imellem. Vores komplette serie af vakuumaskiner er fra producenter som bl.a. Gast og Leybold, og samtlige af vores leverandører er certificerede efter alle relevante standarder. Yderligere dokumentation kan fremvises efter behov.

Vi er blandt de førende i Danmark, når det gælder levering af udstyr og service til trykluft, pumper, automatikprodukter og vakuummaskiner. Derfor kan vi også dække en lang række af behov og tilbyde dig den bedste kvalitet såvel som gode vakuummaskine tilbud.


Vælg blandt vores mange vakuummaskiner


Vi ønsker at give mulighed for afdækning af varierende behov, hvorfor vi har valgt at beskæftige os med vakuummaskiner, med flere rum. Der er fordele ved den enkelte model, eksempelvis er der, i en to kammers vakuummaskine mulighed for at klargøre det ene kammer, mens maskinen arbejder og anvender det andet.

Der er mange mulighederne og foruden vakuummaskiner har vi også måleudstyr, læksøgningsanlæg og fittings.

Når du skal bestille din vakuummaskine, kan du fra Leybold vælge imellem:

  • Grov vakuummaskine og finvakuummaskine
  • Tørtløbende vakuummaskiner, membranvakuummaskiner og skruevakuummaskiner
  • Roots vakuummaskine
  • Turbomolekylær højvakuumpumper

Du kan også vælge 2 mindre modeller fra Gast, som er den lille tørtløbende grovvakuummaskine eller en lille membranvakuummaksine.


Bestil fra en førende leverandør inden for vakuumteknologi


Vil du have den rette vakuummaskine, som bidrager til høj driftsikkerhed og god økonomi, kan du hos Granzow finde gode vakuummaskine tilbud. Vi kendt for vores høje kompetence, kvalitet og nyskabende løsninger, som er vejen til gnidningsløs drift og gode økonomiske løsninger.

Vakuummaskiner bliver brugt inden for mange forskellige industrier, og hvilken model du skal vælge, afhænger helt af den individuelle situation.

Derfor kan du altid spørge en af vores medarbejdere, inden du bestiller, så du får den bedst mulige pumpetype til dine behov. Vi laver løbende en vakuummaskine test, så vi er sikre på at vores produktlinje er opdateret til de nyeste standarder.
 

Læs også om vores udvalg af vakuumpumper.
 

magnetventil

Har du spørgsmål i forhold til vores vakuummaskiner, pumper eller andre produkter, er du meget velkommen til at ringe til os på 43 20 26 00 eller sende en mail på info@granzow.dk.

Her på hjemmesiden kan du også under hver vare klikke på ’Kontakt en medarbejder’ og få kontaktinformation på en af dem, som har særlig ekspertise på netop dette produkt.

Kontakt os og hør mere om vores produkter

– og hvordan vi laver den bedste løsning til dig
 

 

Vores leverandører og samarbejdspartnere

}