TRYKLUFT OG TILBEHØR

Pressostat

Kvalitetssikrede produkter

Hos Granzow A/S sætter vi en stor ære i at kvalitetssikre vores produkter og kun sælge varer af højeste kvalitet. Vores pressostat udvalg er naturligvis ingen undtagelse. Derfor er vores kompressorreservedele fra professionelle leverandører som eks. Hydrovane, Boge, Jun-Air, Compair, Solidair m.fl.
Hos Granzow A/S er vi blandt de førende på markedet, når det gælder levering af trykluftskompressorer og reservedele i Danmark. Hos os finder du et stort sortiment af automatikprodukter som pressostat kompressor, udstyr til trykluft, vakuum og pumper. Se hele vores store udvalg i vores nye webshop.

Modulopbygget serie inden for pressostat

Vi har, inden for pressostater, en modulopbygget serie til brug i industrien. Vi tilbyder forskellige versioner og fører et bredt udvalg af industripressostater og termostater. Der er forskel på hvor stort tryk de forskellige modeller kan holde til, samt om de er justerbare eller ikke-justerbare. Blandt de forskellige modeller er det laveste tilladte tryk 1 bar, mens det maksimalt højeste tryk er 130 bar. Vores serie er godkendt til både gas og ikke-aggressive væsker. Vores Fema Pressostat bliver altid leveret i ATEX godkendte versioner – både som trykkapslet og som egensikker EEXia.

Vores brede udbud af industripressostater hos Granzow A/S er kendetegnet ved, at vi benytter robuste og præcise produkter, som har en lang levetid. Handler du hos os, får du et produkt som holder langt ud i fremtiden. Desuden yder vi planlagt service på en kompressor efter modeltype og behov. Granzow A/S er jeres garanti for, at jeres kompressorer kører stabilt og bliver efterset, så de kan holde i mange år.

Eksperter i pressostat til kompressorer

En pressostat til kompressor, også kaldet en trykafbryder, er en elektrisk kontakt som er styret af væske- og lufttryk. Den bruges til at kontrollere mange af hverdagens apparater, fx vaskemaskiner, hvor en pressostat er udstyret med en form for sejl, som påvirkes af tryk. På den måde lukkes der for kredsløbet, når der kommer væske eller luft mod sejlet. Sagt på en anden måde, så sker det ved et bestemt tryk at pressostaten enten aktiveres eller deaktiveres. Trykafbryderen kan indstilles, så når det indstillede tilkoblingstrykket nås, så påvirkes kontakten i trykafbryderen. Dens funktion er eksempelvis at sende strøm ud til en elmotor eller modsat at afbryde strømmen for, at stoppe den.

Et klassisk eksempel på en trykluftafbryder er, når en on/off alarm i et fly lyser, hvis kabinetrykket skulle falde. Eller at en lampe lyser i en bil pga. fald i hydrauliktryk, fx hvis olietrykket er for lavt.

Hvis du er interesseret, kan du læse mere om vores trykluftskompressorer her 

Granzow A/S – mere end bare trykluft

Foruden at forhandle pressostat, er vi hos Granzow A/S også specialister inden for kompressorer, både i forbindelse med salg og reparation. Hvad end du ønsker at købe eller lease en kompressor, så står vi klar til at hjælpe – du er kommet til det helt rette sted. Vi ved, at sikker og stabil drift er af højeste vigtighed for vores kunder. Derfor tilbyder vi landsdækkende 24-timers service i tilfælde af nedbrud af vores kompressorer.
Vi er klar ved telefonen, hvis du ønsker hjælp og vejledning – ring gerne på tlf. 43 20 26 00.

Kontakt os og hør mere om vores produkter

– og hvordan vi laver den bedste løsning til dig
 

 

Vores leverandører og samarbejdspartnere

}