PUMPER

Højtrykspumpe


Søger du en effektiv højtrykspumpe, der lever op til alle de krav, som netop dit anvendelsesområde stiller?


Hos Granzow er vi en af de mest erfarne leverandører af pumpeteknik i Danmark. Vi har et omfattende program og har speciale i højtrykspumper samt pumper til fødevareindustrien. Her finder du bl.a. et bredt udvalg af højtrykspumper fra Maximator.

Vi kan levere hurtigt, da vi har en stor del af vores varer på eget lager. Dertil har vi et effektivt serviceprogram, hvor du kan tilkalde os 24-7, så du minimerer nedetiden mest muligt.
 

En højtrykspumpe fra Maximator har mange fordele

De højtrykspumper, du kan købe her hos Granzow, er fra producenten MAXIMATOR. De står bag en serie af luftdrevne væskepumper til tryk fra 4 til 5.500 bar (58 til 79,750 psi). De effektive højtrykspumper er ideelle til en lang række områder inden for olie, vand og kemiske applikationer. Pumpens virkemåde svarer til en tilbagegående forstærker, hvor styringen af stemplet i udgangen bliver reguleret af en 4/2-vejsventil.

Der er en lang række fordele ved højtrykspumper fra Maximator:

  • Høj kvalitet og meget lang levetid
  • Få bevægelige dele
  • Nem at installere og betjene
  • Eksplosionssikret – har ikke brug for el/strøm
  • Økonomisk
  • Holder trykket uden energiforbrug og uden, at der sker ophedning
  • Nem vedligeholdelse - kræver ikke smøring

Hos Granzow har vi også et stort udvalg af vakuumpumper.

Du kan downloade en PDF med alle produktdetaljer om Maximators højtrykspumper til vand, eller højtrykspumper offshore og tilbehør her på hjemmesiden.

Har du spørgsmål eller brug for vejledning til at finde den rette højtrykspumpe er du velkommen til at kontakte os på tlf. 43 20 20 00 eller via info@granzow.dk.

Kontakt os og hør mere om vores produkter

– og hvordan vi laver den bedste løsning til dig
 

 

Vores leverandører og samarbejdspartnere

}