4320 2600

Pressostat

Find en pressostat til netop din industri

Som en af Danmarks førende leverandører kan du her hos Granzow finde et stort sortiment af automatikprodukter som pressostater, udstyr til trykluft, vakuum og pumper. Vi er både leverandør og tilbyder service af ventiler, pumper, pressostat til kompressor og andre produkter. Inden for magnetventiler har vi såvel Lucifer to-vejs som flervejs ventiler, mens vi inden for pressostater har en modulopbygget serie til brug i industrien. 

Pressostat til brug i industrien

En pressostat er en elektrisk kontakt, som bliver styret af lufttryk. Pressostaterne bliver brugt i en række industrier til at måle samt styre væske- og lufttryk. Derudover sidder de også i hverdagsinstallationer som fx en vaskemaskine. De fungerer som elektromekaniske regulatorer og begrænsere, hvor de styrer væske- og lufttrykket inden for et bestemt trykinterval.

Hvilken type pressostat har du brug for? Vi fører et bredt udvalg af industripressostater og termostater. Produkterne varierer bl.a. over justerbare og ikke-justerbare modeller samt hvor stort et tryk, de kan holde til. Det maksimalt tilladte tryk ligger fra 1 bar som det laveste til 130 bar som det højeste.

Du kan downloade et produktark med alle detaljer om pressostaterne her via hjemmesiden og dermed finde ud af hvilken type, som passer bedst til behovet i din virksomhed og den industri, du beskæftiger dig indenfor.

Det brede program af industripressostater her fra Granzow er kendetegnet ved, at alle produkter er robuste og præcise samtidig med, at de har en lang levetid. Så vælger du en industripressostat fra vores produktsortiment, får du et produkt, som holder langt ud i fremtiden.

Vi er din førende leverandøre af en skråsædeventil til forskellige applikationer.

Vælg den rette pressostat fra vores komplette serier

Hvilken type styring har du brug for pressostater til? Du kan vælge den rette pressostat i vores store vareudvalg her på hjemmesiden. Vi tilbyder også service af defekte produkter.

Har du yderligere spørgsmål til pressostat, er du velkommen til at kontakt os på tlf.  43 20 26 00 eller info@granzow.dk.

Kontakt os og hør mere

SEND EN BESKED

Leverandører: