ØVRIGE

Parker luftcylinder

Med en Parker luftcylinder er du sikret markedets bedste produkt

Hos Granzow forhandler vi med en lang række løsninger til industrien. I vores produktsortiment findes for eksempel et stort udvalg af luftcylindre til forskellige industrielle applikationer. Vi leverer blandt andet til offshore olie- og gasindustrien.

Vi gør hos Granzow en stor dyd ud af altid at levere produkter og samarbejde af høj kvalitet. Derfor sikrer vi os også altid, at det samme er gældende for vores leverandører og samarbejdspartnere. 

Siden 2011 har Parker, verdens førende virksomhed indenfor fabrikering af blandt andet luftcylindre, været vores leverandør af pneumatiske produkter, og der er dermed garanti for høj kvalitet, skulle du vælge en Parker luftcylinder. 

Husk vi også forhandler alle dele til dit centralvakuumanlæg.

Fordele ved en Parker luftcylinder

Med en Parker luftcylinder kan man opnå en række fordele i forhold til hydrauliske cylindre. Luftcylindre er billige at købe og installere, og samtidig er der en økonomisk fordel i at opbevare luft fremfor væske. 

Ud over de økonomiske fordele er en luftcylinder yderst driftssikker, og den er både renere og mere hygiejnisk end en hydraulisk cylinder. Det gør den særlig hensigtsmæssig til for eksempel fødevareproducenter, da den ikke udskiller væsker, der forurener. 

Vi fører også alle typer af trykluft anlæg.

Vores vision er at være blandt de førende leverandører indenfor vores felt. Det gør vi ved altid at sikre produkter af høj kvalitet, og sørge for at både vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere oplever, at vores løsninger er med til at skabe værdi for dem.

Har du spørgsmål, kan du kontakte os på telefon 43 20 26 00 eller på info@granzow.dk. Vi sørger for, at du får den rette rådgivning.

KONTAKT MEDARBEJDER FOR NÆRMERE INFORMATION

Henrik Thoby, Produktchef Automatik

Tlf.: 43 20 26 89 | Mobil: 30 17 78 50 | E-mail: ht@granzow.dk

 

 

Kontakt os og hør mere om vores produkter

– og hvordan vi laver den bedste løsning til dig
 

 

Vores leverandører og samarbejdspartnere

}