ØVRIGE

Niveaumåling

Vi forhandler forskellige typer af niveaumålere

Niveaumåling er en stor del af processen i mange forskellige industrier, hvor der arbejdes med bassiner, tanke eller andre former for opbevaring af væske. Der er dog stor forskel på, hvad du måler niveauet på, og hvordan du gør det. Desuden er der også forskel på, hvor præcist de enkelte niveaumålere udfører selve målingen. Derfor er det ikke helt ligegyldigt, hvilken niveaumåler du vælger. Skal du bruge en niveaumåler, så lad Granzow A/S hjælpe dig med at finde den helt rette niveaumåler til netop din opgave.

 

Vores niveaumålere

Hos Granzow A/S forhandler vi kun kvalitetsprodukter, der sikrer vores kunder en høj driftssikkerhed og dermed god økonomi. Alt efter, hvad du skal måle niveauet på, så har vi en lang række af forskellige niveaumålere at vælge imellem. Vi sælger niveaumålere i forskellige materialer samt til forskellige temperatur- og trykområder. Desuden har alle vores niveaumålere alle de nødvendige godkendelser til industri, da alle vores enheder er:

  •   PED godkendt
  •   ATEX Godkendt
  •   Har alt inden for maritime godkendelser

 Alle vores niveaumålere har indbyggede temperatur switche og PT100 følere, og det er også muligt med alle tænkelige kundetilpasninger. Uanset hvad du skal bruge en niveaumåler til, så kan vi hjælpe dig med at finde den helt rette til at løse din opgave.

Læs mere om vores forskellige niveaumålere her.

 

Granzow A/S har historie og stolte traditioner, der går over 80 år tilbage

Hos Granzow A/S har vi specialiseret os inden for industrielle løsninger siden 1935. Det betyder blandt andet, at vi er en af de førende leverandører inden for kompressor-, vakuum- automatik og pumpeteknologi i Danmark. Vi er kendt i branchen for vores ekspertise og værdiskabende løsninger i høj kvalitet. Vi ved, hvor vigtigt det er for vores kunder med driftssikkerhed, så vi tilbyder kun løsninger og produkter af bedste kvalitet, der skaber værdi for vores kunder.

Selvom vi er en gammel virksomhed med en lang historie og stolte traditioner, så er vi ligeledes en moderne virksomhed, der er vores ansvar bevidst. Det betyder, at vi hos Granzow A/S har lavet mange tiltag gennem årene for at skåne miljøet bedst muligt. Derfor er energioptimering i dag en af vores vigtigste opgaver, så vi kan hjælpe med at skåne både miljøet og økonomien. Med en løsning fra os, hjælper du også med at skåne miljøet og økonomien. 

 

Kontakt os hvis du har spørgsmål til niveaumåling

Lad Granzow A/S rådgive og hjælpe dig med at finde den helt rette niveaumåler til at løse din opgave. Vores mangeårige erfaring og ekspertise på området sikrer, at vi altid finder den bedste løsning på markedet til at afdække netop dine behov og ønsker inden for niveaumåling. Du er altid velkommen til at ringe til os på tlf. 43 20 26 00 eller skrive en mail til os på info@granzow.dk, hvis du har spørgsmål, mangler rådgivning eller vil have et uforpligtende tilbud.

Niveaumåling
 

KONTAKT MEDARBEJDER FOR NÆRMERE INFORMATION

Niels Rasmussen, Distriktchef Kompressorer Sjælland

Mobil: 30 17 78 37 | E-mail: nr@granzow.dk

 

Kontakt os og hør mere om vores produkter

– og hvordan vi laver den bedste løsning til dig
 

 

Vores leverandører og samarbejdspartnere

}