ØVRIGE

Gå aldrig ned på udstyret

Granzow er en af Danmarks førende leverandører af automatikprodukter. Vi forhandler et stort udvalg af produkter til trykluft, vakuum og pumper. Gå aldrig ned på udstyret med os.

Udstyr er tit en ekstra bonus, når man har fået købt det som man ønsker sig. Hos Granzow sælges der udstyr, som ikke alene er en hjælp, men også en nødvendighed. Du kan her læse om hvad vi tilbyder, indenfor tilbehør og udstyr til trykluft.

Hold trykket oppe med fittings

Fittings er et nødvendigt udstyr, når du skal fordele trykluft i systemet.

Din trykluftventil, er lige så forskellig som du og jeg

Alle typer styring er forskellig, derfor behøver du også en magnetventil til trykluft, som målrettes efter dit behov. Forenklet, så kan man sige at en magnetventil konverterer elektrisk energi til mekanisk energi. En magnetventil aktiveres af en elektromagnet og kan, alt efter hvilket design som der er tale om, nemt skiftes.

Vores serie kaldes Lucifer. Her finder du tovejs modeller og flervejsmodeller.

Tovejs modeller

  • Allround ventiler
  • Stor kapacitet og høj tryk-variation
  • Rustfri udførelse til aggressive medier

Flervejs modeller

  • Mulighed for at vælge mellem en 2-2, 3-2 eller 5-2 komplet magnetventilserie
  • Passer til alle styringer

Du kan læse mere om vores ventiler her

Giv dit trykluftsværktøj ren luft

Med en trykluft vandudskiller får dit trykluftsværktøj rent luft ved at tage det meste af vandet fra kompressoren. Det er især nyttigt ved malerarbejde, da du ikke ønsker vand blandet med din maling.

Hos Granzow prioriteres der luft frem for væske, og derfor forhandles der også Parker efterbehandlingsudstyr, som er billige at købe og installere. Eksempelvis vælges fin filtrer frem for grov filter, fordi de tilbageholder flere og mindre partikler og derfor er mere hensigtsmæssige til eksempelvis fødevareproducenter mv.

Hvis du har spørgsmål, så kan du kontakte Granzow A/S på telefon 43 20 26 00 inden for normal arbejdstid, eller på telefon 70 13 26 00 ved akut behov uden for arbejdstid.

Kontakt os og hør mere om vores produkter

– og hvordan vi laver den bedste løsning til dig
 

 

Vores leverandører og samarbejdspartnere

}