4320 2600

Magnetventil

Vælg den rette magnetventil fra vores komplette serier

Hvilken type styring har du brug for en magnetventil til? Du kan vælge den rette magnetventil fra enten vores tovejs eller vores flervejs magnetventilserie fra Lucifer.

Tovejs modellerne er allround magnetventiler, som har en stor kapacitet og høj tryk-/temperaturvariation. Dertil er de i rustfri udførelse til aggressive medier.

Flervejs magnetventilerne giver dig mulighed for at vælge imellem en 2-2, 3-2 eller 5-2 komplet magnetventilserie, som passer til alle former for styringer. Desuden har vi tilslutningsflanger NAMUR, som kan opfylde alle normer fra tilslutninger med ¼ tomme til ½ tomme.

Vi har også den rette magnetventil til dig behov

Står du og mangler magnetventiler i den bedste kvalitet, er Granzow det rette sted at henvende sig. Med vores magnetventiler får du ventiler, der aktiveres af en elektromagnet og kan, alt afhængig af designet, skiftes nemt og hurtigt.

Læs mere om vores udvalg af ventiler.

Ikke to typer styring er ens. Derfor har vi selvfølgelig altid den magnetventil, der er målrettet lige det behov, du måtte have. Vi tilbyder vores kunder magnetventiler fra enten tovejs eller vores flervejs magnetventilserie fra Lucifer.

Hos Granzow garanterer vi kvalitet der holder i mange år

Granzow er en af Danmarks førende leverandører af automatikprodukter. Vi forhandler et stort udvalg af udstyr til trykluft, vakuum og pumper, herunder vores meget efterspurgte magnetventiler. Vi opfylder kravene til moderne ventiler ved at levere produkter, der går mod mindre spænding (24 V DC) og lavt strømforbrug.

Vi er bredt anerkendt i branchen for at levere hydraulik og pneumatik produkter i en så god kvalitet, at de holder i mange år ude i industrien.

Vil du vide mere om, hvad vi kan tilbyde inden for Magnetventiler? Så kontakt os på tlf. 43 20 26 00 eller info@granzow.dk, vi sidder klar ved telefonerne og tasterne.

Skråsædeventil - når en standard ventil ikke længere slår til.

Kontakt os og hør mere

SEND EN BESKED

Leverandører: