KOMPRESSOR UDVALG

STØJSVAG KOMPRESSOR

Ønsker du at sikre et godt indendørs klima for både dig og dine medarbejdere og ønsker du samtidig, at støjniveauet bliver holdt på et minimum, så er en støjsvag kompressor fra Granzow det rigtige valg for dig.

Hos Granzow forhandler vi de anerkendte JUN-AIR kompressorer, som sikrer dig ren og tør luft samtidigt med, at de er støjsvage og energieffektive. En støjsvag kompressor fra Granzow er vandbaseret, hvilket hjælper dig med at undgå forurenet luft i din virksomhed ved at udrydde skadelige olie- og gaspartikler samtidigt med, at det også garderer dig mod bakterieudbrud. Vores støjsvage kompressorer er allerede det foretrukne valg for flere tandlægeklinikker, laboratorier, hospitaler og andre industrier.  

Fordele ved en støjsvag kompressor

En støjsvag kompressor fra Granzow har følgende fordele:

Sikrer ren og tør luft
Skadelige olie- og gaspartikler bliver udryddet
Gardering mod bakterieudbrud
Lang levetid
Lavt energiforbrug

Se vores udvalg af JUN-AIR støjsvage kompressorer her

Køb eller leasing?

Hos Granzow kan du købe kvalitetskompressorer til industri, men vi tilbyder også leasing til vores kunder. Dette er løsningen til dig, som ikke ønsker at binde likviditet til din virksomhed, men som dog stadig ønsker den fulde brugsret over en støjsvag kompressor i leasingsperioden. Vi foretager hurtigt en leasingberegning, så du nemt kan overskue dine ydelser og fordele ved en eventuel leasing. Leasingydelserne er fuldt fradragsberettigede og der er ingen momsudlæg på anskaffelsessummen. Derudover har du mulighed for at finansiere 100 procent, ligesom du også har mulighed for enten en fast eller variabel ydelse.

Kvalitet og service er i top hos Granzow

Granzow er en af Danmarks førende forhandlere af kompressorer, hvilket skyldes vores høje kompetencer, kvalitet og innovative løsninger, der tilsammen giver dig en høj driftssikkerhed. Alle vores kompressorer lever op til branchens højeste kvalitetskrav, hvilket sikrer dig lave omkostninger gennem hele kompressorens levetid. Derudover rådgiver vi dig ikke kun i køb af en kompressor støjsvag, men også i hvordan du bedst muligt nedsætter kompressorens energiforbrug. Skulle du være så uheldig, at du oplever problemer med din kompressor, er vores serviceafdeling til rådighed døgnet rundt - alle årets dage, og de er alle specialister i kompressorer. Derudover kan vi også tilbyde en serviceaftale, som gør det muligt for dig at beregne udgiften til service i op til 10 år frem.

Vi står også klar til at hjælpe dig

Kontakt os allerede i dag på telefon 43 20 26 00 eller send en mail til info@granzow.dk, så vender vi tilbage med et godt og skræddersyet tilbud, der matcher de ønsker og behov din virksomhed måtte have – både i forhold til støjsvag kompressor og finansiering.

KONTAKT MEDARBEJDER FOR NÆRMERE INFORMATION

Niels Rasmussen, Distriktchef Kompressorer Sjælland

Mobil: 30 17 78 37 | E-mail: nr@granzow.dk

Kontakt os og hør mere om vores produkter

– og hvordan vi laver den bedste løsning til dig
 

 

Vores leverandører og samarbejdspartnere

}