KOMPRESSOR UDVALG

SKRUEKOMPRESSOR OLIESMURTE

Hos Granzow A/S har vi et stort udvalg af kompressorer

Granzow A/S har over 80 års erfaring med alt inden for kompressor-, automatik-, vakuum- og pumpeteknologi. Vi forhandler et bredt udvalg kompressorer herunder skruekompressor oliesmurte til komprimering af luft. Vi har lang erfaring inden for trykluft, og kan med garanti også finde en skruekompressor, der opfylder dine behov.

 

Skal Granzow A/S levere den næste oliesmurte skruekompressor til dit firma?

Hos Granzow A/S forhandler vi skruekompressorer fra blandt andet BOGE og CompAir. Alle vores kompressorer er kvalitetsprodukter, som er effektive og pålidelige. Med en skruekompressor oliesmurt fra BOGE får du et lavere støjniveau og flere konfigurationsmuligheder for brugernes individuelle behov.

Med en oliesmurt skruekompressor fra BOGE får du mange fordele som f.eks.:

  • Fleksible kombinationsmuligheder
  • Mindre tryktab grundet den kompakte konstruktion
  • Lavere energiforbrug

Det kompakte design gør, at alt overflødigt er fjernet. Det indre tryktab er blevet minimeret, og risikoen for lækage forekommer kun yderst sjældent. Kompressoren forstyrrer ikke på arbejdspladsen, da den er meget stille i drift samt vibrationsfri. Med en kompressor fra os får du et af industriens førende produkter, der optimerer outputtet og samtidig har et lavt energiforbrug.

I vores webshop finder du et stort udvalg af kompressorer. Vi er sikre på, at vi kan finde den oliesmurte skruekompressor, der opfylder netop dine behov. Vi tager gerne udfordringen op, hvis vi ikke har præcist det, du ønsker, så du kan blive glad for din nye løsning.

Du kan se vores store udvalg af kompressorer her.

 

Hos Granzow A/S tilbyder vi også oliefrie skruekompressorer

Hvis du ønsker en kompressor, der ikke benytter sig af olie, tilbyder Granzow A/S også oliefrie kompressorer. Med en oliefri løsning undgår du, at luften stadig indeholder urenheder som f.eks. olierester, der kan være med til at ødelægge produktionen. 

Du kan se vores sortiment af oliefrie kompressorer her.

 

Kontakt Granzow A/S for mere information om skruekompressor oliesmurte

Hvis du vil vide mere om vores oliesmurte skruekompressorer eller nogle af vores andre produkter, så kontakt Granzow A/S. Vores medarbejdere sidder klar til at hjælpe og rådgive dig med hensyn til dine ønsker om en kompressor, så vi sammen kan finde den, der opfylder dine krav. Vi kan træffes på tlf. 43 20 26 00 eller på mail info@granzow.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular her på hjemmesiden, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål.

 

Skruekompressor-oliesmurte

KONTAKT MEDARBEJDER FOR NÆRMERE INFORMATION

Niels Rasmussen, Distriktchef Kompressorer Sjælland

Mobil: 30 17 78 37 | E-mail: nr@granzow.dk

Kontakt os og hør mere om vores produkter

– og hvordan vi laver den bedste løsning til dig
 

 

Vores leverandører og samarbejdspartnere

}