KOMPRESSOR UDVALG

REPARATION AF KOMPRESSOR

Granzow A/S garanterer professionel service og reparation af kompressor

Hos Granzow A/S har vi mere end 80 års erfaring med kompressorer, og vi er eksperter, når det kommer til at reparere din industrikompressor. Vi udfører service på din kompressor, uanset hvad mærke den er. Vi klarer alle slags opgaver, og vi klarer dem i hele landet, hele døgnet og hele året. 24/7, uden forbehold.

 

Fuld service på alle modeller 

Hos Granzow A/S udfører vi kompressor reparation og kompressor service på alle modeller og mærker. Det kan vi gøre, fordi vi er den eneste virksomhed på markedet, der beskæftiger sig med alt inden for kompressorer. Lige fra design til reparation og service. Hvis du har brug for rådgivning, så står vi klar med vores ekspertise til at hjælpe og sparre med dig.

Her er et udsnit af de typer af kompressorer, vi yder service og reparation på:

  • Skruekompressorer
  • Oliefrie kompressorer
  • Stempel kompressorer
  • Lamel kompressorer
  • Mobile kompressorer
  • Jun-Air kompressorer

Hvis du er i tvivl om, hvilken type kompressor du har, eller overvejer om det er på tide at skifte den nuværende ud, så kan du se mere om vores udvalg af kompressorer her.

 

Vi har den kompressor, som du står og mangler

Udover at Granzow A/S yder service og reparation af alle typer af kompressorer, så sælger og leaser vi også alle kompressorer. Mangler du reservedele eller udstyr til din kompressor, så kan vi også sagtens hjælpe dig. En kompressor er en stor udgift, og hvis ikke du har likviditeten til at købe en ny, så kan du hos Granzow A/S også købe brugte kompressorer eller lease en ny. På den måde sparer du penge uden at gå på kompromis med kvalitet og service. Hos Granzow A/S plejer vi at sige, at det er dig der har opgaven – vi har løsningen. Det siger vi, fordi vi kan løse enhver opgave, og fordi vi altid yder en ekstra indsats for at sikre din tilfredshed.

Hos Granzow A/S leverer vi altid høj kvalitet. Derfor bruger vi kun kompressorer og reservedele fra professionelle og velansete leverandører som blandt andet Hydrovane, Jun-Air og Compair.

  

Vi står altid klar til reparation af kompressor

For at kunne yde den bedste service, som er vores mål, så kræver det, at vores kunder kan kontakte os på alle tider af døgnet. Derfor kan du altid ringe til os på tlf. 70 13 26 00, hvis du skulle have brug for det. Hvis det er uden for sædvanlig arbejdstid, vil du blive henvist til den vagthavende montør i dit område. Du kan også skrive spørgsmål og forespørgsler til os på mail info@granzow.dk, hvor vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

KONTAKT MEDARBEJDER FOR NÆRMERE INFORMATION

Thomas H. Pedersen, Servicechef

Mobil: 30 17 78 38 | E-mail: thp@granzow.dk

Kontakt os og hør mere om vores produkter

– og hvordan vi laver den bedste løsning til dig
 

 

Vores leverandører og samarbejdspartnere

}