OLIESMURT KOMPRESSOR

Oliesmurt kompressor

Granzow tilbyder Danmarks mest komplette serie af kompressorer 

Hos Granzow har vi stor ekspertise i alle former for udstyr til trykluft og kan tilbyde et stort udvalg af kompressorer i alle størrelser. Du kan altid finde netop den kompressor, du lige står og mangler hos os, da vi både leverer kompressorer til privat og industrielt brug. Her du læse mere om oliesmurt kompressor.

 

Fordele ved oliesmurte kompressorer

Det rigtige valg af kompressor afhænger af, hvad du skal bruge den til. Du skal derfor vælge blandt vores oliesmurte kompressorer, hvis du har behov for en solid og pålidelig maskine, der kræver minimum vedligeholdelse. Oliesmurte kompressorer er også ofte billigere og mere økonomiske i drift i modsætning til oliefrie kompressorer. Oliefrie kompressorer vælges ofte, hvis den skal anvendes i et miljø med fødevare eller lignende, fordi oliefrie kompressorer reducerer chancen for oliekontaminering.

Se vores udvalg af oliesmurt kompressorer her. 

Du kan også altid ringe til os, hvis du er i tvivl om, hvilken type kompressor du skal bruge.

 

Stort udvalg af kompressorer

I vores sortiment finder du kompressorer til ethvert behov. Du kan blandt andet finde følgende:

Uanet hvilket behov du har inden for kompressorer og udstyr, står vi klar til at hjælpe dig.

 

Hvem er vi?

Granzow er førende leverandør af udstyr og service til trykluft, vakuum, pumper og automatikprodukter. Vi har derudover et stort udvalgt af oliesmurte kompressorer og kan tilbyde både skruekompressorer, stempelkompressorer og lamelkompressorer til olie af mærkerne BOGE, CompAir og Hydrovane i vores sortiment.

Granzow blev stiftet for over 80 år siden og er i dag en topmoderne virksomhed, med fokus på energioptimering og stor omtanke til miljø og effektivitet. Vi bestræber os ligeledes på at være kendt for vores kompetencer, kvalitet og værdiskabende løsninger, der sikrer, at vores kunder får en høj driftssikkerhed og god økonomi.

Vi er en effektiv, erfaren og professionel samarbejdspartner fra projektering til installation, efterprøvning og efterfølgende service. 

oliesmurt kompressor

 

Vi har netop den oliesmurt kompressor, som din virksomhed står og mangler

Vil du vide mere om vores oliesmurte kompressorer, er du meget velkommen til at give os et kald eller sende en mail. Så sørger vi for, at du får den helt rette oliesmurte kompressor. Har du ellers spørgsmål eller brug for vejledning inden dit køb af vores produkter, kan du kontakte os via kontaktinformationerne her. 

Vi tilbyder desuden landsdækkende 24-timers service på vores kompressorer i tilfælde af driftfejl eller nedbrud.

Kontakt os via vores formular, telefon eller mail hvis du har brug for råd og vejledning - Find kontaktoplysninger. Vore medarbejdere er topkvalificerede kompressor-eksperter.

Kontakt os og hør mere om vores produkter

– og hvordan vi laver den bedste løsning til dig
 

 

Vores leverandører og samarbejdspartnere

}