KOMPRESSOR UDVALG

OLIEFRI KOMPRESSOR

Med en oliefri kompressor fra Granzow sikres du høj luftrenhed

I en lang række industrier stiller der høje krav til luftrenhed. Benytter man sig af en oliekompresser, vil luften altid indeholde en smule olie, og selv en enkelt dråbe kan ødelægge store produktionsmængder eller udstyr. Derfor er den oliefri kompresser ved at vinde større og større indpas i blandt andet levnedsmiddel- og medicinalindustrien.

Granzow er en af de førende leverandører af udstyr til trykluft, og vi kan tilbyde et stort udvalg af oliefrie kompressorer. Du kan således altid finde en løsning, der passer til dit individuelle behov hos os.

Du kan finde vores udvalg af oliefrie kompressorer her.

Opnå en række fordele

Vælger du en oliefri kompresser, er du ikke bare sikret mod olieforurening – en række andre fordele følger også med.

Da du ikke skal bekymre dig om oliespild, giver en oliefri kompressor dig en større fleksibilitet, og du kan for eksempel tage den i brug i liggende positur. Samtidig slipper du for regelmæssige olietjek og olieskift, hvorfor vedligeholdelsen holdes på et absolut minimum.

Med en oliesmurt kompressor kan du opleve startproblemer, når det er frostgrader. Det er du ligeledes foruden med en oliefri kompressor.

For industrier hvor høj luftrenhed er nødvendigt, og lave omkostninger er at foretrække, er en oliefri kompressor derfor en god investering.

Læs også om hvad vi kan gøre for dig, hvis du har brug for en gaskompressor.

Hvis du har spørgsmål omkring oliefri kompressor, kan du kontakte Granzow på telefon 43 20 26 00 eller på info@granzow.dk.  Vi sørger for at give dig den rette vejledning.

Har du problemer med at få det rette lufttryk i tandlægeboret i klinikken eller til det medicinske forsøg i laboratoriet? Så kan en mini kompressor være svaret på dit problem.

Kontakt os og hør mere om vores produkter

– og hvordan vi laver den bedste løsning til dig
 

 

Vores leverandører og samarbejdspartnere

}