MINIKOMPRESSOR

MINIKOMPRESSOR

Granzow A/S – Vi er eksperter i minikompressorer

Hvis din virksomhed har brug for en fleksibel kompressor, så kunne en mini kompressor måske være løsningen. Det vil fx være ideelt til en tandlægeklinik eller laboratorium, hvor der ikke er behov for en meget stor maskine, men i stedet en lille og let kompressor. Den er nem at have med på farten, og den passer perfekt til opgaver, som foregår med meget lidt tilgængelig plads. Den har et hav af anvendelsesmuligheder, og Granzow A/S kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige kompressor til dit behov. Vi besidder stor ekspertise i alt, hvad der hedder kompressorer, og vi tilbyder vores kunder samlede løsninger.

Vi har et stort udvalg af mini kompressorer 

Hos Granzow A/S har vi et stort udvalg af mini kompressorer, og vi forhandler bl.a. mærket Jun-Air, som laver kompressorer af høj kvalitet. Hvis du har brug for en støjsvag minikompressor, vil vi anbefale Jun-Air, som har et lavt støjniveau på under 65 dB. Med en Jun-Air får du en kompressor, som leverer en høj luftkvalitet. Derfor undgår du forurening fra olie- og gaspartikler, og på den måde sikrer du dig et sikkert miljø i din virksomhed. Med en Jun-Air får du desuden følgende:

  • En ren og tør luft
  • Nedsat risiko for bakterieudbrud
  • Høj levetid
  • Minimalt energiforbrug

En kompressor fra Jun-Air er en god investering pga. det lave energiforbrug og den lange levetid. De er derfor også skånsomme for miljøet og giver dig en høj luftkvalitet. Hvis du er i tvivl om, hvilken kompressor du skal bruge, så står vi altid klar til at hjælpe. Som en del af vores services tilbyder vi også udlejning af kompressorer. Det er en smart løsning til dig, som kun skal bruge en kompressor i en kort periode.

Du finder vores produkter fra Jun-Air her.

Vi tilbyder samlede løsninger

Granzow A/S har eksisteret i mere end 80 år, og vi er iblandt Danmarks førende, når det kommer til kompressorer, automatik, vakuum og pumpeteknologi. Når du køber en kompressor hos os, får du en samlet løsning. Vi giver os tid til at lytte til dine behov, så din virksomhed får den helt rette løsning. Vi hjælper dig med at vælge den rigtige kompressor, og vi står til rådighed med service og rådgivning. Vores vigtigste mission er, at vores kunder får værdiskabende løsninger både driftsmæssigt og økonomisk. Vi udfører også reparationer, hvis din kompressor er i stykker. Vi kommer også gerne med gode råd om, hvordan din virksomhed kan energioptimere til gavn for både klimaet og virksomhedens økonomi.

Har du spørgsmål angående en minikompressor? Så kontakt os i dag

Hvis du har nogle spørgsmål angående kompressorer, så er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 43 20 26 00 eller sende os en mail til info@granzow.dk. Hvis du har brug for service eller reparation, så hjælper vi også meget gerne med det.

Kontakt os og hør mere om vores produkter

– og hvordan vi laver den bedste løsning til dig
 

 

Vores leverandører og samarbejdspartnere

}