KOMPRESSOR UDVALG

MINI KOMPRESSOR

Brugervenlige mini kompressorer til mange forskellige typer af opgaver

Hos Granzow A/S har vi kompressorer til alle tænkelige opgaver. Med en minikompressor får du en meget mobil kompressor, som du nemt flytter rundt på. Den er praktisk ved de små opgaver, hvis pladsen er trang, og du ikke har meget rum at arbejde på. En mini kompressor kan fx bruges i medicinalindustrien, til at fylde luft på dæk, lakering, sprøjtemaling og meget mere. Hos Granzow er vi blandt landets førende, når det kommer til kompressorer. Vi besidder stor ekspertise inden for området, og vi er altid klar til at hjælpe dig.  

Er du på udkig efter en støjsvag og energibesparende kompressor?

Granzow A/S har alt inden for minikompressorer, og vi har mini kompressorer til ethvert behov. Vi forhandler bl.a. de anerkendte Jun-Air kompressorer, som er kendte for deres lange levetid og lave energiforbrug. Desuden er Jun-Air en støjsvag kompressor, hvilket er meget praktisk, hvis I skal bruge den på en tandlægeklinik, laboratorie, restaurant eller andet, hvor der helst ikke skal larmes for meget. Hvis I står og skal bruge en mini kompressor kortvarigt eller ønsker at prøve den i en mindre periode, kan I leje en kompressor hos os. 

Med en Jun-Air får du følgende fordele:

  • Lavt støjniveau under 65 dB
  • Sikring af ren og tør luft
  • Udryddelse af skadelige olie- og gaspartikler
  • Nedsat risiko for bakterieudbrud

Vælg en Jun-Air og få en støjsvag, driftssikker og energibesparende kompressor. 
Du finder vores store udvalg af Jun-Air her. 

Granzow A/S - kvalitet og kundetilfredshed

Granzows historie går helt tilbage til 1935, hvor Ernst Granzow etablerede Københavns Trykluft Selskab. I dag er Granzow A/S en topmoderne virksomhed, og en af vores fornemmeste opgaver er at energioptimere, for at skåne miljøet og vores kunders økonomi. Vores kunders tilfredshed er det vigtigste for os, og vi leverer samlede løsninger med fokus på driftsikkerhed, høj kvalitet og lave omkostninger. Granzow A/S yder professionel rådgivning, og vi hjælper med at finde den helt rigtige løsning til din virksomhed. Vi ved alt om kompressorer, og derfor finder vi lige præcis den løsning, som din virksomhed har behov for.

Blandt vores kunder er nogle af Danmarks største virksomheder, og vi er stolte af at levere løsninger til dem.

Hvis du har brug hjælp til at finde den helt rigtige mini kompressor, så tøv ikke med at kontakte os

Hos Granzow A/S er vi specialister i alt, der hedder mini kompressor. Hvis du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Hellere spørge en gang for meget end en gang for lidt, så du ikke står med en kompressor, der ikke kan løse dine opgaver. Vi kan kontaktes på tlf. 43 20 26 00 eller sende os en mail på info@granzow.dk.

Kontakt os og hør mere om vores produkter

– og hvordan vi laver den bedste løsning til dig
 

 

Vores leverandører og samarbejdspartnere

}