KOMPRESSOR UDVALG

KOMPRESSORER

Vælg imellem kompressorer i Danmarks mest komplette udvalg

Når du er på udkig efter et godt kompressor tilbud, og vil vælge en model til dit behov blandt Danmarks bedste udvalg af kompressorer, kan Granzow tilbyde den mest komplette kompressorserie.

Vi fører modeller fra bl.a. Boge, Zander og Jun-Air kompressorer. Kvaliteten er høj, og det samme er servicen, hvis du skulle få brug for det.

Derudover kan du hos os altid finde den mest ideelle kompressor til dit behov. En billig kompressor fra Granzow sikrer dig således lave omkostninger gennem hele dens levetid.

Kompressor tilbud med service og tryghed

Vil du kende dine drift-udgifter de næste 10 år samt have bedre økonomi og drift i din produktion, maskiner eller hvor, du anvender kompressorer? Det kan du få med en serviceaftale fra Granzow. Service på kompressorer er netop et af vores specialer. Med vores koncept ”Centrum service-moduler” giver vi et af de bedste bud på stabil drift i branchen, hvor du undgår den dyre nedetid mest muligt. 

Når du tegner en serviceaftale med Granzow, der dækker dine kompressorer eller eventuelt andre enheder, betyder det, at der ikke opstår uventede, store udgifter til driften i den periode. Med andre ord kender du dine driftsomkostninger de næste 10 år, hvor vores dygtige servicefolk klarer problemerne og sikrer kompressorernes optimale drift. Ud over den tryghed, der giver, får du med aftalen også mulighed for at optimere din maskinpark i samarbejde med os.

Stort udvalg af kompressorer – fx skrue-, stempel- og oliefri kompressor

Hvilken type kompressor har du brug for? Alt efter hvilken industri, du skal bruge kompressorer til, kan du finde en model her hos Granzow, som matcher dine behov. Vi kan samtidig rådgive dig omkring dit kompressorkøb, og vores store udvalg gør, at vi altid kan tage udgangspunkt i din reelle situation og finde det optimale match.

Klik dig ind under Trykluft og se alle vores tilbud inden for kompressorer.

 Du kan bl.a. vælge imellem:

  • Oliefri skruekompressorer; BOGE SO-serien samt BOGE BLUEKAT-serien 
  • Oliesmurt skruekompressor, BOGE S- og C-serien
  • Stempelkompressor fra BOGE – oliesmurte og oliefri
  • Oliefri stempelkompressor K
  • Oliesmurt lamelkompressor, Hydrovane
  • Forskellige oliesmurte skrue-/kompressorer fra Compair
  • Mobile kompressorer
  • Kompressormodeller fra Jun-Air

Få den rette industri kompressor og et godt kompressor tilbud

Har du nogen spørgsmål, og har du brug for kompetent rådgivning omkring dit kompressorkøb? Hos os kan du altid få vejledning af vores dygtige fagfolk såvel som høre nærmere om priser og få et godt kompressor tilbud. Kontakt os på telefon 43 20 26 00 eller mail info@granzow.dk.

Granzow A/S - Du har opgaven, vi har løsningen

Granzow A/S er specialister inden for kompressorer. Vi råder over en lang række af kompressorer af forskellig art, samt kompressormotorer og reservedele til diverse kompressorer. Hos Granzow A/S kan man både købe og lease en kompressor. Så står jeres virksomhed og mangler en stempel kompressor, så er i kommet til det rette sted.

En kompressor fra Granzow er af højeste kvalitet, og derfor bruger vi kompressorer og kompressor reservedele fra professionelle leverandører som eks. Hydrovane, Boge, Jun-Air, Compair, Solidair m.fl.

Læs også om vores trykluftskompressor.

Granzow A/S garanterer sikker drift på jeres kompressor

Hos Granzow A/S ved vi, at sikker og stabil drift er alfa omega for vores kunder. Derfor tilbyder vi landsdækkende 24-timers service på vores kompressorer i tilfælde af nedbrud. Desuden yder vi planlagt service på en kompressor efter modeltype og behov. Granzow A/S er altså jeres garanti for, at jeres kompressor kører stabilt og bliver efterset, så den kan holde i mange år.

Vi er førende inden for salg af Jun Air kompressor.

Kontakt os via vores formular, telefon eller mail hvis du har brug for råd og vejledning - Find kontaktoplysninger. Vore medarbejdere er topkvalificerede kompressor-eksperter.

Kontakt os og hør mere om vores produkter

– og hvordan vi laver den bedste løsning til dig
 

 

Vores leverandører og samarbejdspartnere

}