KOMPRESSOR UDVALG

KOMPRESSOR TILBUD

Oplev et stort udvalg af kompressorer

Kompressorer anvendes i dag over alt i samfundet. Hos tandlægen, i laboratorier, og i forskellige applikationer. Her bidrager kompressoren med at komprimere og transportere luft.

Vores kompressorer, trykluftsanlæg og reservedele er i dag fast inventar over alt i industrien og offshore branchen.

Granzow tilbyder et stort udvalg af standard og kundetilpassede kompressorer, der passer til de forskellige behov, virksomheder kan have for trykluft. Det kan være alt lige fra mobile kompressorer, Boge’s enorme kompressorskabe, til vandkølede eller luftkølede kompressorer.

Vi forhandler ganske enkelt alle slags kompressorer hos Granzow:

  • Oliefrie og oliesmurte kompressorer
  • Stempelkompressor
  • Skruekompressorer
  • Lamelkompressorer
  • Minikompressorer
  • Højtrykskompressor

Læs mere om vores kompressorer her.

Få et kompressor tilbud på kvalitet der holder

Når du handler kompressorer hos Granzow, er du altid sikker på at få leveret et kvalitetsprodukt, der holder hele vejen igennem. Kvaliteten sikrer vi ved kun at benytte os af de bedste fabrikanter i branchen. Producenter som for eksempel Hydrovane, Boge, Jun-Air, Compair og Solidair er alle virksomheder, der har et godt ry for at levere et 100 procent kvalitetsprodukt.

Køb eller leasing

Hos Granzow tilbyder vi både køb, leasing af kompressorer og salg af en brugt kompressor hvis du skulle ønske at få en billig kompressor. Desuden medfølger der døgnservice på alle vores produkter, så du er sikret, uanset hvornår et eventuelt problem på dine kompressorer måtte indtræffe.

Granzows store udvalg af kompressor såsom en lydsvage kompressor, finder du i vores velassorterede webshop. Du er desuden meget velkommen til at kontakte os, så frem du er på udkig efter produkter, du ikke finder i webshoppen.

Kontakt os på telefon 43 20 26 00 eller mail info@granzow.dk, så finder vi et kompressor tilbud, der matcher de ønsker og behov, din virksomhed måtte have.

Kontakt os og hør mere om vores produkter

– og hvordan vi laver den bedste løsning til dig
 

 

Vores leverandører og samarbejdspartnere

}