VIDEN OM

Industri 4.0: Fremtidens industri med intelligente løsninger


Machine learning, Industri 4.0, Internet of Things og 'cloud'-baserede services: teknologiens fremryk har givet anledning til mange interessante navne. Internet of Things, der kort fortalt muliggør dine devices at 'tale sammen', har længe været undervejs ind i dagligdagen hos mange af os som privatpersoner. I dag er det muligt at købe et køleskab der kan sende besked til din telefon når du er ved at være løbet tør for mælk. På samme måde findes der i dag devices til industrien, der søger at gøre processer enten overflødige eller lettere - heraf navnet industri 4.0.

Fordelene ved at hoppe med på vognen med industri 4.0 er mange. Mange af systemerne er cloud-baserede, hvilket betyder, du kan tilgå dem fra et hvilket som helst sted med internetforbindelse.

Systemerne bearbejder typisk dataen i real-time, hvilket vil sige du løbende får beregninger og prognoser om drift, energiforbrug, hvad for tiltag der skal tages fremadrettet for at sikre driften og meget, meget mere.

Meget af det intelligente software, der står bag beregningerne, kan også give fingerpeg om hvordan du opnår et lavere energiforbrug og således trække dig og din virksomhed i retning af miljøvenlighed og grønnere energi.

Kontakt os og hør mere om vores produkter

– og hvordan vi laver den bedste løsning til dig
 

 

Vores leverandører og samarbejdspartnere

}