BOGE PRESSURE SAFE SØRGER FOR KONSTANT TRYK

BOGE PressureSafe.

BOGE PressureSafe er et smart trykvedligeholdelsessystem, som sørger for at holde trykket konstant på trykluftcentralen, når trykluftbeholderen tømmes i løbet af natten som følge af lækage. Falder trykket f.eks. til under 54-bar, så vil BOGE PressureSafe sørge for at lukke og beskytte hovedcentralen.
 

BOGE PressureSafe er meget let at bruge:

Kompressorerne får startsignal fra CTS ved produktionsstart. Trykket på centralen er f.eks. 5 bar. kompressoren er sat til 8 bars drift. Centralen starter ved 5 bar, hvor filtre & efterbehandlingsudstyr fungerer modsat, hvis den var trykløs. Trykket når indstillingen på Pressuresafe (f.eks. 7 bar) og den åbner automatisk ud mod forbrug. Skulle der i forbindelse med et stort lækagetab på distributionssystemet under drift ske, så vil man sikre et rimeligt tryk på centralen. En kompressor der f.eks. kører ved lavt tryk (under 5 bar) i lidt længere tid kan risikere at smide olien med ud i distributionssystemet og kontaminere efterbehandlingsudstyr samt hele rørinstallationen. 

Systemet kræver der ikke er lækagetab på centralen.

Med BOGE PressureSafe findes der to versioner:
 

  • Gevind udførsel (fra ½“ op til 2“)

  • Flange udførelse (DN 50 til DN 150)

SIKKER BETJENING

BOGE PressureSafe BPS-trykvedligeholdessystem sikrer, at der opbygges konstant tryk efter kompressorens hvileperioder. Det forhindrer overbelastning af behandlingskomponenterne og sikrer lang levetid.

 

KONSTANT KVALITET

BPS-systemet holder trykket af behandlingskomponenterne på et konstant niveau under drift og sikrer dermed kvaliteten af trykluften er konstant.

HURTIG INSTALLATION

For at få BPS i drift installere vi den i et passende rør forbindelse, som gør det muligt at indstille det nødvendige minimumstryk ud fra dit behov.

 

MULIGHED FOR EKSTRA TILFØJELSE

BPS’en kan udstyres med en ekstra positionskontrakt, som ekstra udstyr og tillader dermed, at blive vist i f.eks. et styresystem. Hvis BPS er lukket grundet lavt tryk, udløses en besked.

Andre energibesparende løsninger

Her finder du en mindre samling af artikler, vi har forfattet om energivenlige løsninger, som også er gode for pengepungen. De virker nemlig til at spare på dit energiforbrug.

 

Kontakt os og hør mere om vores produkter

– og hvordan vi laver den bedste løsning til dig
 

 

Vores leverandører og samarbejdspartnere

}