ENERGIBESPARELSER

Spar energi på optimering af dit trykluftsystem


Stigende inflation, eksplosive energipriser og de stigende renter sætter dagsordenen i disse dage. Vi ved hvor dyrt det er blevet at have en produktion eller lignende i gang.

Derfor besøger vi dig gerne og laver logninger af dit trykluftsystem, så du får indsigt i hvor du kan optimere.
Værd at tage med er den potentielle energitilskud du kan få til din investering, hvis du kan påvise en energibesparelse ved omægning af din installation.

Nedenfor har vi samlet et overblik over, hvor din virksomhed kan spare penge.

Lækagesporing giver store besparelser

Vidste du, at lækagesøgning er en af de mest lønsomme og hurtigste metoder at anvende, når det gælder energibesparelser i et trykluftsystem?

Lækager udgør cirka 20-30% af det samlede energiforbrug på en arbejdsplads. Invester du i lækagekontrol, så vil du allerede kunne se et afkast i løbet af 3-6 måneder.

Erhvervstilskud til energieffektivisering

Partierne bag aftalen om justering af Erhvervspuljen har besluttet at fremrykke puljens nye regler, så de som udgangspunkt træder i kraft D. 1. november 2022. Når puljen åbner igen, vil det være med til at gøre det nemmere for virksomhederne at få en hjælpende hånd til den grønne omstilling og der vil være mulighed for at ansøge flere gange om året.

Varmegenvinding

Op til 90% af den elektriske energi omdannes til kompressionsvarme og ledes væk via et kølemedium (luft, vand eller kølemiddel/olie). BOGEs effektive løsninger betyder, at denne varme ikke blot går tabt, men kan bruges på en anden måde, såsom til opvarmning af brugsvand, kredsløbsvand eller processtøtte.

BOGE leak stop

Der forekommer utætheder i alle trykluftsystemer. Om det er ved rør- og slangeforbindelser, defekte float traps eller andre svage led. Men har du en stor fabrik, hvor du til tider slukker for dit trykluftsystem, så kan du spare et svimlende beløb ved at anskaffe dig BOGE leak stop.

BOGE PressureSafe

BOGE's trykvedligeholdelsessystem sikrer, at der opbygges konstant tryk efter kompressorens hvileperioder. Det forhindrer overbelastning af behandlingskomponenter og sikrer konstant trykluft niveau under drift.

Energimåling

Granzow tilbyder lækage og energimåling af jeres trykluftsystem, for at sikre optimale driftomkostninger

Undgå strømafbrydelse med en nødgenerator

Den store debat er omkring forsyningen i øjeblikket og den reelle risko for, at Danmark kan komme til at mangle el til vinter. Den store anbefaling fra energistyrelsen er, at anskaffe sig en nødgenerator.

Rådgivning

Kontakt os i dag og lad vores eksperter undersøge hvor din virksomhed kan opnå store energibesparelser. Vi besøger dig gerne og laver logninger af dit trykluftsystem, så du får indsigt i, hvor du kan optimere.

Kontakt os og hør mere om vores produkter

– og hvordan vi laver den bedste løsning til dig
 

 

Vores leverandører og samarbejdspartnere

}