4320 2600

Profil & Certifikater

Brochurer:

profil2011 sygehusprofil

 

Vision
Vores vision er at være blandt de førende leverandører indenfor kompressor-, automatik-, vakuum- og pumpeteknologi, samt at være kendt for vores høje kompetence, kvalitet og værdi skabende løsninger – der sikrer vores kunder høj driftssikkerhed og god økonomi.

Mission
Vores forretningsmission er at bidrage til rentabel vækst for vore kunder, leverandører og samarbejdspartnere ved at tilbyde effektive løsninger af høj kvalitet, således at det skaber værdi for vore interessenter.

Historie
Granzow A/S’s historie går langt tilbage med stolte traditioner i gennem næsten 80 år. Det startede i 1935 da Ernst Granzow etablerede Københavns Trykluft Selskab(KTS), og allerede året efter blev der udarbejdet en kontrakt med forhandling af BroomWade. KTS voksede støt årene frem, og Ernst Granzow blev kendt som en mand med sans for markedsføring. 

Rr Servicebil Small
Klik her for stort billede

Ernst Granzow gjorde firmaet kendt i gennem bl.a. sine Rolls Royce biler. En Rolls Royce Hooper blev ombygget som servicevogn, og fik fuld firma bemaling, og kørte med servicevogn nummeret 1. En vogn som gjorde store øjne uanset hvor den kom frem. Til tider havde teknikerne problemer med at udføre deres arbejde alene p.g.a den store opmærksomhed som bilen fik, og derfor var det ikke altid så populært som man skulle tro at køre i Rolls Roycen. Bilen kørte som servicevogn frem til 1960 hvor den blev istandsat til dens originale stand og solgt.

Efter krigen i 1947 fik Københavns Trykluft Selskab et samarbejde med Enots Pneumatics, og i 1962 Blev Ernst Granzow's søn Peter partner i firmaet. Blot 3 år efter etablerede firmaet et service koncept, som sidenhen er blevet finpudset til den høje standard som vi er kendt for i dag. 2 år efter, i 1967 udvidede firmaet med en service afdeling i Brabrand ved Århus, og i samme anledning skiftede firmaet navn til Granzow. Samme år fik firmaet et samarbejde med Lucifer valves.

I 1987 blev firmaet købt af Indutrade AB, og sidenhen blev der etableret samarbejde med en række førende producenter indenfor kompressorer, vakuum og pumper og senest har Granzow A/S overtaget forhandlingen af.

1935 Ernst Granzow etablererer KTS som firma
1936 FIrmaet registreres og kontrakt med BroomWade etablerers
1947 Repræsentation af Enots Pneumatics
1962 Peter Granzow bliver partner i KTS
1965 Et servicekoncept etableres og introduceres i markedet
1967 Firmaet skifter navn til Granzow A/S
1998 Repræsentation af Leybold Vacuum produkter
1999 Repræsentation af Boge Compressors
2000 Repræsentation af Hankison Dryers and filters
2006 Repræsentation af Zander Dryers and filters
2007 Repræsentation af Comp Air
2010 Repræsentation af Jun-Air compressors
2011 Repræsentation af Compair Mobile Compressors
2012 Repræsentation af WrightFlow pumps
2014 ISO 9001:2008 certicering
2015 Repræsentation af LEAQS lækagesøgning.

I dag er Granzow A/S bevidst om sin arv, men firmaet er også fulgt med tiden, og er i dag en topmoderne virksomhed. Firmaet fik i 2008 sin første Toyota Prius hybrid bil, og denne miljørigtige bil er blot en af mange tiltag firmaet har gjort for at gavne miljøet. Energioptimering er i dag en af firmaets vigtigste opgaver, og med energioptimering fra Granzow A/S bliver både miljøet og økonomien skånet.

Granzow er en del af Indutrade A/B. Se præsentation her.

Certifikater:

 

    Achilles      

 

ISO2015

Kontakt os og hør mere

SEND EN BESKED

Leverandører: